Ők csúsztak le a legjobban öltözöttek listájáról

A napokban hozta nyilvánosságra a Vanity Fair az éves nemzetközi listáját a legjobban öltözött hírességekről, üzletemberekről és előkelőségekről. Az 1940 óta minden évben megjelenő lista jelöltjei évről-évre változnak, idén például több kategóriában (egyéniségek, szakmabeliek, a dicsőség csarnoka, nők, férfiak és párok) is be lehetett kerülni a legjobban öltözöttek közé, ahova általában különböző országokból származó tehetős uralkodók és arisztokraták is gyakran bejutnak.

Persze a lapnak idén is volt néhány kitűnő választása, szerencsére felkerült a listára Katalin hercegné, Emma Watson, Lupita Nyong'o, Cate Blanchett és egyetértünk Audrey Gelman valamint Annie Clark jelölésével is, mégis valahol úgy érezzük, hogy van, aki kicsivel jobban megérdemelte volna az elismerést, mint Maxima holland királyné vagy Mária dán hercegné. Nemcsak bennünk keltett egyfajta hiányérzetet a magazin döntése, hanem a fashionista.com szerkesztőiben is, akik össze is állítottak egy képzeletbeli listát az általuk jól öltözöttnek gondolt hírességekről. Nézze meg, hogy kiket láttunk volna szívesen a Vanity Fair 2014-es listáján!

Natalia Vodianova

A négy gyerekes szupermodellt annak ellenére nem választotta be a lap a legjobban öltözöttek közé, hogy Vodianova látható a legjobban öltözöttek listáját lehozó szeptemberi kiadás borítóján. Pedig a 32 éves modell egyike azon kevés modelleknek, akik valóban kifinomult stílusérzékkel rendelkeznek és tudják, hogy mit, mikor és hova kell felvenni.

Kiernan Shipka

Kevés 18 év alatti lány öltözik olyan elegánsan és feltűnően, mint a baba modellből lett gyerekszínész. A Mad Men sorozat mindössze 14 éves üdvöskéje valószínűleg üde színfoltként mutatott volna a Vanity Fair összeállításában.

Michelle Obama

Az Egyesült Államok 44. First Ladyje 2011 óta nem kapott helyet a listán, ráadásul akkor is „párok” kategóriában kellett az elnökkel osztoznia. Pedig a köztudottan divatmániás elnökfeleség többször is bebizonyította az elmúlt években, hogy igenis van helye a jól öltözött hírességek között.

Keira Knightley

Az esküvői ruháját többször elsütő angol színésznőért csak úgy kapkodnak a divatházak kreatív igazgatói a Chaneltől a Valentinóig. A 29 éves Knightley-n mégsem akadt meg a Vanity Fair egyik szerkesztőjének sem a szeme a szezonban.

Adéle Exarchopoulos

Valószínűleg kockázatosnak találta a Vanity Fair, a húsz éves párizsi színésznő jelölését és inkább elmentek amellett, hogy a görög felmenőkkel rendelkező újonc tavaly az ujja köré csavarta a Cannes-i Filmfesztivál közönségét, aminek köszönhetően körülbelül tíz díjra lett jelölve a filmfesztivál szezonban. Ami azt jelenti, hogy biztos hallani fogunk még róla az elkövetkezendő időszakban.

Suki Waterhouse

Bradley Cooper jegyesét, a brit modellt és színésznőt többen amiatt kedvelik, mert megfosztotta Alexa Chungot a képzeletbeli stílusikon státusztól Londonban. Pedig a 22 éves celebnő az elmúlt években nemcsak a legmenőbb partikon fordult meg, de helyet kapott a Marks & Spencer és a Burberry kampányaiban is, valamint bekerült a Vogue, az Elle és a Tatler divatanyagaiba is.

Zoe Saldana

Az Avatar 36 éves sztárja éppen ikrekkel várandós, de szintén színész férjével, Marco Peregoval azért becsületesen végiglátogatták a legtöbb vörös szőnyeges eseményt, filmpremiert és díjátadót a szezonban, aminek köszönhetően szinte hetente közbeszéd tárgya volt, hogy milyen designer ruhában lejtett végig Saldana a fotósok előtt. Talán az ikrek megszületése után újra felfigyel majd a színésznőre a Vanity Fair.

A kínai celebnők

Az elmúlt pár évben nem volt vörös szőnyeges esemény kínai hírességek nélkül, akik közül egyik kedvencünk a színésznőként és énekesnőként is ismert Fan Bingbing, aki 2013-ban és 2014-ben is felkerült a Forbes Kína 100-as listájára. Bingbinghez hasonlóan ismert és jól öltözött Angelababy és Pace Wu, akik általában Valentino, Stella McCartney, a Dior és a Chloé legújabb kollekcióiban jelennek meg a vörös szőnyeges eseményeken.

Diane Kruger

A 38 éves német színésznőt hiányoltuk talán legjobban a Vanity Fair listájáról. Egyfajta megbocsáthatatlan mulasztásnak is betudható az, hogy Krugert lehagyták, hiszen a Becstelen brigantyk sztárja mindig az egyik legjobban öltözött jelenség a vörös szőnyeges eseményeken, akiről mindig az ugrik be elsőre, hogy valóban volt értelme elindulnia otthonról abban az estélyiben.

Emma Stone

Már azt is furcsálltuk, hogy a 25 éves amerikai színésznő vajon miért maradt le a Vanity Fair 2012-es és 2013-as listájáról. Naivan gondoltuk, hogy idén egészen biztos, hogy helyet kap a jól öltözött gazdagok között, de ezúttal sem sikerült neki. Pedig Stone és öltöztetőnője igazán mindent megtettek a siker érdekében,emlékezzünk csak vissza, hogy milyen ruhakölteményekben parádézta végig a színésznő a Pókember premierjeit világszerte.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek