Vegyen áttetsző szoknyát, mint Ono!

Itt a jó idő, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Onót még az esős pénteki napon fényképeztük le, de szép időben, egy menő napszemüveggel csak még vagányabb egy ilyen szett!

Hétfőn délen, délnyugaton lehet több, máshol kevesebb felhő az égen, csapadék sehol sem várható, délután 14 fokos átlaghőmérsékletre számíthatunk – írja az Időkép. Kedden és szerdán is folytatódik a napos, de időnként szeles, kora tavaszi időjárás. Hajnalban a szélcsendesebb tájakon gyengén fagyhat, délutánonként 15 Celsius fok közelében alakul a hőmérséklet. Az OMSZ egyébként kicsit kevesebb napsütésre készül, majd meglátjuk, kinek lesz igaza.

Ono

Ono hosszú ruhája a legújabb trendeknek megfelelően áttetsző, nagyon illik hozzá a biker-bőrdzseki és a szegecselt, kicsit veszkós hangulatú csizma. A cipő színe harmonizál az oldaltáska pirosával, és az egész szett nagyon egyben van. Kedvencünk a gondosan kidolgozott kézműves hátizsák, melyről iránytű fityeg – Ono ebben az összeállításban akár a New York-i divathétre is elindulhatott volna szerintünk. És ön szerint?

Kabát: Mango

Hátizsák: Kézműves Karácsonyi vásáron vette

Hosszú ruha: Zara

Felső: Stradivarius

Cipő: Zara

Sál: Saját készítésű

Másik táska: Mango

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek