Mennyibe fáj a felkészülés az Oscarra?

Jennifer Lawrencé a legkönnyebben bevethető praktika, ha hihetünk a a Daily Mail értesüléseinek. A lap szerint a színésznő gyakran vesz Epsom-sós (más néven keserűsós) fürdőt, ami nem újkeletű őrület: a magnézium-szulfátos fürdőt régóta ismerik és alkalmazzák, az anyag a vízben nagy koncentrációban jelentősen megnöveli a víz felhajtóerejét, így az ember lebeg az oldatban. Persze nem ez benne a legjobb, hanem az, hogy fürdősóként alkalmazva 1%-os töménységben, a bőrön keresztül a szervezetbe jut a magnézium-szulfát, ahol – Lawrence edzője, Dalton Wong szerint – csökkenti a puffadtságot, vizet von el, így könnyebben bele lehet férni a szűk Dior ruhába egy 3 fontos – 1134 forintos – fürdő után. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Lawrence és a keserűsó

„Az Epsom-só segít megszabadulni mindenféle puffadástól, így könnyebb felvenni egy vörös szőnyeges estélyit. Nagyszerű trükk, amit bárki bevethet, ha különösen szűk ruhába kell bújnia” – mondta a brit lapnak Wong. Ezt nem feltétlenül kell elhinni, de az biztos, hogy szájon át fogyasztva a keserűsó erősen hashajtó hatású, ha mástól nem, hát attól csökken a derékkörméret. Patikában keressen magnézium-szulfátot, ha megjött hozzá a kedve, de inkább étkezzen egészségesen és sportoljon rendszeresen, a szűk ruhákat meg hagyja meg a celebeknek.

Jennifer Lawrence keserűsó-früdő után vasalta bele magát ebbe a Diorba.
Jennifer Lawrence keserűsó-früdő után vasalta bele magát ebbe a Diorba.Jason Merritt / Europress / Getty

A megkérdezett orvos, Dr. Sarah Jarvis szeritn a sónak rengeteg üdvös hatása van, például méregtelenít és ellazítja az izmokat, de olvassa el Wikipedián az összes tulajdonságát, ennél jóval többet tud a magnézium-szulfát.

Cate Blanchett 30 ezres arckrémre esküszik

A 44 éves színésznő állítása szerint a SK-II Facial Treatment Essence-től marad ránctalan. Nem olcsó mulatság (90 font, azaz 34 ezer forint egy üvegcse), de Blanchett-nek megéri: „10 éve rá vagyok kattanva a SK-II-ra, és be kell valljam, néhány Blue Jasminos jelenet sokkal nehezebb lett volna nélküle. Ausztráliában élek, itt most nagyon meleg van, a hűtőben tartom a krémet. A hűvös kenőcs azonnal hidratálja és ellazítja az arcom”.

476574145
Jason Merritt / Europress / Getty

Chrissy Teigen önbarnít

A színésznő a pár ezer – na jó, pár tízezer – forintos, de nagyon menőnek tűnő St. Tropez termékekkel kente magát a márka egyik szakembere, Fiona Locke elmondása szerint. „Mivel Chrissynek gyönyörű bőre van, St.Tropez Skin Finishing kezelést kapott, ami kiemelte bőrtónusát és bronzos csillogást adott neki. Otthon egy kis testradírozás után kenjünk magunkra St.Tropez Luxe Dry Oil-t, majd az arcunkra, dekoltázsunkra vigyünk fel St.Tropez Gold Skin Illuminatort” – mondta a nő.

476371821
Gregg Deguire / Europress / Getty

Tűz és jég arckezelés, vegán körmök

Drágább móka a Beverley Hills-i Four Seasons-ben a sztár-plaszikai sebésztől, Dallas Porttól „tűz és jég” kezelést kérni, ami tulajdonképp csak felfrissíti, nyugtatja és hidratálja a bőrt. Ápolt bőrön mindne smink jobban mutat. A manikűr is nagyon fontos, sok celeb azt is a Four Seasons-ben készítteti el Jessica Lopzzel, aki először leradírozza a kézfejről az elhalt bőrt, majd hidratál és végül körmöt fest: „A celebek szeretik a kezelést, mert vegán” – mondta a Pop Sugarnak a nő.

A természetes az új kis fekete

Lupita Nyong'o és Jennifer Lawrence is Deborah Lippmann-nal készíttették el manikűrjüket, a legjobb női mellékszereplő díját hazavivő Nyong'o Lippmann egyik tavaszi lakkját választotta, a La vie en rose fantázianevűt. Ha Lawrence körmeit irigyli, a Sarah Smile és a Tiny Dancer nevű lakkok keverékét kell a körmeire kennie.

Lupita Nyong'o gondosan manikűrözött keze
Lupita Nyong'o gondosan manikűrözött kezeFrazer Harrison / Europress / Getty

Amy Adams, Charlize Theron, Kate Hudson és még Lady Gaga is visszafogott sminket csináltatott, a vezető sminkes, Charlotte Tilbury pedig Instagramon büszkélkedett vele, hogy milyen klasszikus-hollywoodi sminket készített Penelope Cruznak.

Amy Adams sminkjéért a Laura Mercier termékekkel dolgozó make-up artist, Stephen Sollitto felelt „Csodás zafírkék Gucci estélyit viselt, modern és letisztult vonalút. Hát persze, hogy ennek a színe inspirált és pont ugyanolyan szofisztikált sminket szertetem volna készíteni, mint amilyen a ruha” – mondta Sollitto.

Amy Adams és az inspiratív kék ruha
Amy Adams és az inspiratív kék ruhaMichael Buckner / Europress / Getty

A márka másik sminkese, Monika Blunder laza párizsiasan sikkes sminket festett Rosie Huntington-Whiteley-nek, aki a Vanity Fair partira volt hivatalos.

Párizsias sikk a modellen
Párizsias sikk a modellenAnthony Harvey / Europress / Getty

Rita Ora a Rimmel reklámarcaként egyik saját rúzsát használta, a Rimmel Lasting Finish Colour Rush Intense Colour Balm kollekcióból.

476438203
Anthony Harvey / Europress / Getty

Olivia Wilde-nak pedig, mivel ő a Revlon nemzetközi nagyköveteke, nyilván a Revlon termékeivel készített cicaszemeket Melanie Inglessis. „Egyszerű és klasszikus megjelenést szerettünk volna. Nagyon pontosan kihúzott szemeket készítettem, ami hangsúlyos, mégis jól működik az üde bőrrel és barackszín ajkakkal” – mondta a sminkes.

476582399
C Flanigan / Europress / Getty

A 250 dolláros smink, ami Oscart ér

És most nem egy adott színésznő sminkjéről esz szó – valószínűleg bármelyik celebnő sminkje többe került ugyanis ennél az összegnél. A Mielőtt meghaltam című filmben a fodrász-sminkes duó, Adruitha Lee és Robin Mathews felelt Jared Leto (legjobb férfi mellékszereplő) és Matthew McConaughey (legjobb férfi főszereplő) sminkjéért, hajáért.

Adruitha Lee és Robin Mathews a jól megérdemelt Oscarral
Adruitha Lee és Robin Mathews a jól megérdemelt OscarralRick Rowell / Europress / Getty

A viszonylag egészséges külsejű színészekből AIDS-es haldoklókat kellett csinálniuk naponta többször, a felvételtől függően: ezt olyan jól csinálták, hogy ők vihették haza a legjobb sminkért járó Oscar díjat, pedig mindössze 250 dolláros (56 ezer forintos) büdzsével dolgoztak a forgatás 28 napja alatt. „Az Akadéma köpni-nyelni nem tudott, mikor ezt meghallották” – mondta Robin a Vanity Fairnek. A sebhorreás elváltozásokat például kukoricapehellyel és kőporral készítették el, mert nem volt pénz profi pótlásokra, de még így se értjük, hogy jöhettek ki 56 ezer forintból.

A Dallas Buyers Club nevű fodrász-sminkes duó, Adruitha Lee és Robin Mathews felelt Jared Leto (legjobb férfi mellékszereplő) és Matthew McConaughey (legjobb férfi főszereplő) sminkjéért, hajáért a Mielőtt meghaltam című filmben.
A Dallas Buyers Club nevű fodrász-sminkes duó, Adruitha Lee és Robin Mathews felelt Jared Leto (legjobb férfi mellékszereplő) és Matthew McConaughey (legjobb férfi főszereplő) sminkjéért, hajáért a Mielőtt meghaltam című filmben.Christopher Polk / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra