Nézzen kígyóval cicázó Mihalikot!

Töretlenül kapkodnak a magyar modellek után a nemzetközi divatvilágban, aminek köszönhetően egyre több kampányban és divatlapban tűnik fel egy-egy sztárfotós által lencsevégre kapott hazai arc. Nézze meg, hogy mivel nyitották a 2014-es tavaszi-nyári szezont a feltörekvő modellek, illetve olyan favoritjaink, mint Mihalik Enikő, Palvin Barbara vagy Axente Vanessa!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Mihalik Enikő több kampányt és két Vogue anyagot tud a háta mögött

Hazánk legismertebb szupermodellje, Mihalik Enikő már januárban egy igazán testhezálló, erotikus anyaggal kezdte meg az évet, amit egy visszafogottabb, Vietnámban lőtt kampány követett a sorban. A békéscsabai modell az Anthropologie 2014-es tavaszi-nyári arcaként utazott a délkelet-ázsiai országba, ahol egy színes, hangulatos és a márka stílusát tökéletesen visszaadó fotósorozatot készített Diego Uchitel fotóssal. A Mihalik által promotált szerelések már fel is kerültek a márka oldalára, egy mintás peplum miniruha például 248 dollárért (55.689 forint), egy kötött kardigán pedig 138 dollárért (30.989 forint) rendelhető az online boltból.

Mihalik a szezonban újra visszatér a magyar modelleket kedvelő River Islandhez, akiknek már egy kisfilmet is forgatott a február 17-től kapható kollekcióról, melynek érdekessége, hogy a márka a Royal College of Art egyik legígéretesebb végzősével, Katie Eary-vel közösen dobta piacra piacra a 18 darabból álló, javarészt maxiruhákat és állatmintás szereléseket tartalmazó kollekcióját – írja a vogue.com. A Mihalikon a szuperdögösen mutató darabok 15-120 font között ( 5629-45.029 forint ) kaphatóak a high-street márkánál. Nézze meg, hogy hogyan csábít el egy festőt a magyar modell!

A modell a reklámok mellett két Vogue-ban is feltűnik márciusban, a holland számban például combot is villant. A mexikói kiadás pedig immár másodszorra tette címlapjára a magyar modellt, ráadásul rögtön három verzióban. Az egyik, Yu Tsai fotóssal készített címlapon – várhatóan ez lesz a tavaszi szezon egyik legerősebbje – Mihalik retrós arcát mutatja, a másik két, Koray Birand féle borítón fiatalosan pózol.

Egyik kedvenc kampányanyagunk Mihaliktól a török online luxusáruháznak, a Beymennek lőtt tavaszi-nyári katalógusa, amiben a modell védjegyének számító rezzenéstelen arccal pózol. A 'mihalikosra' sikerült képeket elnézve jövő nyáron is menő lesz a gót rúzs és körömlakk, a jól szabott blézer, a mintás és arany színű miniruha, és a hátranyalt lófarok. Nézze meg a galériában, hogy hogyan 'klónozta' a modellt a Beymen!

Palvin Barbara újra a Gas arca lett

A fiatal modell Mihalik Enikőt váltja az il Bacio di Stile legújabb kampányában, melyet Tombor Zoltán lőtt a luxuscégnek. A L'Oreal Paris Miss Manga névre keresztelt kampányának kedvéért pedig egy szexi mangacsajt csináltak Palvinból, akinél szemmel láthatóan nem talált volna menőbb modellt a világmárka a szempillaspiráljának népszerűsítésére – ezt is megnézheti galériánkban!

A Gas Jeans már az előző szezonban is lecsapott az 1993-as születésű modellre, most is igényt tartottak rá. A legújabb farmertrendeket bemutató katalógust Gianpaolo Sgura lőtte a márkának. Ide kattintva megnézheti, hogyan pózol Palvin Mariano Ontanon társaságában a Gas videójában.

Axente Vanessa Calvin Klein-nek villant mellet

Nem csak Palvin reklámoz farmert a tavaszi-nyári szezonban, hanem a Chanel sminktermékeit promotáló Axente Vanessa is, aki a Calvin Klein ajánlatára bólintott rá. A divathéten több neves divatház kifutóján is feltűnő nagylengyeli modell ezúttal Matthey Terry modellel flörtöl Mario Sorrenti szabadban lőtt, erotikus hangvételű, fekete-fehér kampányképein.

Gall, Vidacs, Srej, Szikszai és a többiek

Nem panaszkodhat az idei divathét egyik új kedvence Gall Franciska sem, aki az ex-Vogue főszerkesztő, Carine Roitfeld új lapjának kampányvideójában bukkan fel versolvasás közben. A mindössze 18 éves Vidacs Bernadett pedig az S. Oliver 2014-es tavaszi-nyári hirdetésében kapott helyett a szezonban. Ide kattintva megnézheti, hogy hogyan pózol Szikszai Johanna az olasz Elle márciusi számában, valamint ide kattintva Srej Zsófi legújabb munkájával találkozhat, ami a spanyol Marie Claire márciusi kiadásában látható.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek