Az igazi vagy a Kate Moss-féle David Bowie a jobb?

Sajnos ritkán fordul elő az, hogy a Kinek áll jobban rovatunkban férfiak is feltűnnek, pedig legalább olyan szívesen nézegetnénk őket egyforma szerelésben, mint ahogy tesszük azt a nők esetében. Ezen a héten viszont Kate Moss-nak köszönhetőn David Bowie is bekerült a válogatásunkba egy 42 évvel ezelőtti fotójával. Hogy mi az apropó? A jelenleg divatszerkesztőként regnáló ex-topmodell az énekes egyik koncertjelmezében vette át a díjat Bowie nevében.

E heti válogatásunkban találkozhatunk még rajtuk kívül többek között a gyomorvillantó koktélruhát viselő Candice Swanepoellel és a homokóra alakot kölcsönző nagy fekete ruhát viselő Uma Thurmannel is. Hogy kinek mi állt jobban, ismét az ön döntésére bízzuk, szavazzon!

Candice Swanepoel vs. Adrienne Bailon

A gyomorvillantós-mellkirakós ruha kategóriában két eheti versenyzőnk a Victoria's Secret kifutóiról is híres Candice Swanepoel és Adrienne Bailon énekesnő, aki azon a vörösruhás gálán vett részt, amiről mi is készítettünk egy szavazást nemrég.

Kinek áll jobban?

Azt megszokhattuk, hogy a Valentin-napról minden cég szeretne lehúzni egy vagy több bőrt, nem kivétel ez alól a már említett fehérnemű márka sem: a "jeles" nap alkalmából a rajongók fotózkodhattak a modellel, aki egy érdekes szabásvonallal rendelkező ruhát választott. A képeket nézegetve nem tudni, hogy csak a szerződése miatt vagy ténylegesen, de nagyon jókedvűnek tűnt. Swanepoelben többszörösen is megvan az X: nem csak a ruha mellrészénél viselte az alakzatot, de a gyűrűi közül többnek is ilyen volt a formája. A kreativitását valószínűleg a melltartójával együtt otthon felejtette, mert a korall színű ruhához egy unalmas fekete hegyes orrú cipőt választott.

Adrienne Balion nude cipője ötletes és legalább fél számmal nagyobb volt, mint kellene. A körmeinek borsós hányásszíne volt és a formájuk sem a legsikkesebb - hogy finoman fogalmazzunk. A ruha tökéletesen kiadta alakját és a dekoltázsának is az előnyös oldalát mutatta. Sajnos legalább ennyire felhívta a figyelmet a hónaljpárnákra, de szerencsére azokról elvonta a figyelmet a gyűrűk és karkötők áradata. Azt nem tudni, hogy szerinte még menő az ombre vagy pedig csak nem volt ideje lenöveszteni, mindenesetre jól állnak neki a "napszívta" loknik.

Uma Thurman vs. Laura Bailey

A fekete ruha jobban mutat

Bár Uma Thurman és Laura Bailey is a BAFTA díjátadóján tűntek fel, a stylistjuk minden bizonnyal nem azonos: mindketten fekete, földig érő ruhát kaptak az estére. A pántnélküli dresszekhez mindketten felkötötték a hajukat (milyen jól tették!) és köves nyakláncot viseltek hozzá. Bailey ruhája olyan hosszúra sikeredett, hogy nem látjuk milyen cipőt vett fel, Thurman szerencsére kicsit kidugta - jelen esetben pingvintalpakra emlékeztető - lábát, így megtudhatjuk, hogy fekete szandált választott. A nyaklánc mellé mindketten egy-egy decens karkötőt választottak, a 43 éves színésznő pedig kirobbanó formáját pedig ruhája a legjobb oldaláról mutatja meg.

Tetszik önnek ez a poszt?

Keresse a Dívány divatblogját Facebookon, így nem marad le a következőről sem!

Valaki szóljon Bailey sminkesének, hogy amennyiben nem az a cél, hogy Furby-t csináljunk az alanyunkból, akkor nem visszük fel a nagymamakék szemhéjpúdert egészen a szemöldökünkig, plusz egy sötétebb színnel el is kéne satírozni. Egyébként Bailey is jó formában van, viszont ezt a míderszerű felsőrészt senkinek nem ajánljuk: a nagymellűeknek kiesik belőle a turistalátványosság, a kismellűeknek pedig még inkább felhívja a figyelmet a hiányra.

David Bowie vs. Kate Moss

Ki a jobb David Bowie?

David Bowie nyerte a Brit Awards díját, de az estét inkább New Yorkban töltötte és Kate Moss-t kérte meg, hogy vegye át helyette a díjat. Moss (stylistja) meglehetősen kreatív volt, ugyanis Bowie negyven évvel ezelőtti Ziggy Stardust turnéjáról választott egy nyulakkal dekorált ruhát. A két híresség közötti kapcsolat nem újkeletű, hiszen a topmodell pózolt már Bowie-nak öltöztetve a Vogue címlapján is.

1973-ban Bowie arany színűre festette körmeit, Bundes-liga fazonú haját pedig vörösen viselte. A frizurát illetően Moss nem volt ennyire bátor, szőkére melírozott hajkoronáját megtartotta (mennyivel jobban állt neki a barna!) és az énekessel ellentétben ő harisnyát is húzott. Önnek melyik verzió tetszik jobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek