no

BRIT Awards: ki öltözött át legjobban?

Szerda este tartották Londonban a 2014-es BRIT Awards gálát, melyen nagyjából mindenki megjelent, aki az Elle Style Awards-on kedden, vagy a divathéten valamivel korábban. Természetesen ez is kiöltözős esemény volt, az énekesnők például már a vörös szőnyeges bevonulás után átvedlettek fellépőruhába, majd az este tartott számos afterpartinak is megadták a módját egy harmadik, bulisabb szettel.

A sok csinos nő közül most négyet választottunk ki, Lily Allent, aki egyre viccesebben öltözik, Nicole Scherzingert, akinek nagyon jól áll a hasvillantós trend és ezt tudja is, Rita Orát, aki egyre nagyasszonyosabban öltözik és Jessie J-t, aki nem bír elszakadni a testhezálló overáloktól. A folytatásban megszavazhatja, ki tette jól, hogy átöltözött és ki járt volna jobban azzal, ha marad a vörös szőnyeges ruhájában!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Lily Allen: vintage flitter vs. modern holdjáró

A legjobb...

Az énekesnőnek már keddi választásával nagyon elégedettek voltunk, igaz, akkor is csak egy sima fekete estélyit vett fel. A szerda esti BRIT Awardson maradt a feketénél, de ez alkalommal egy hosszú ujjú, talpig flitteres, vintage Norrell estélyiben jelent meg, hajának színét pedig kis, sárga Chanel táskájához igazította. A vörös szőnyeges felvonulás után még egy kékes árnyalatú fellépőruhát is megvillantott, majd egy igen feltűnő, pink estélyiben láttuk viszont a Warner Belvedere Post BRIT Awards Part-ján.

A rózsaszín, elég elborult ruhához narancssárga melltartót vett Allen, mely a Daily Mail szerzői szerint elég közönséges megoldás, de legalább a kis Chanel tok ehhez a szetthez is pont passzol. A galériában közelebbről is megnézheti azt a fehér holdjárót, amit Allen az estélyihez illőnek gondolt: az Ashish márkájú világító szörnyetegről külön posztban is megemlékezünk majd!

Nicole Scherzinger: fekete míder vs. nude melltartó

Melyik jobb?

A brit X Factor zsűritagja attól függetlenül szereti megmutatni alakját, hogy éppen együtt van-e pasijával, vagy nincs. Most épp együtt vannak, talán ez sarkallta az énekesnőt arra, hogy egyszer szadomazo bőrmíderben, aztán nude melltartóban jelenjen meg.

A fekete összeállításban a BRIT Awards vörös szőnyegén láthattuk, a testszínű szettben pedig a Sony által rendezett afterpartin. Szerintünk mindkét összeállításban remekül néz ki Scherzinger, de ő még a világ legrondább pulcsijában is jól néz ki. Szavazza meg inkább ön, melyik szettje volt szerda este jobb!

Rita Ora

Hogy jobb Rita Ora?

Az énekesnő már az Elle Awards-on kilógott a többiek közül habos Marchesa estélyijével, és úgy tűnik tartja magát új stílusához: míg régebben inkább Rihannát követte öltözködésben, most mintha Beyoncé felé hajlana a mindig nőies ruhákkal. A vörös szőnyegen egy hirtelensárga Prada estélyiben lejtett végig, melyet oldalt zöld kövek díszítettek, elöl pedig mély dekoltázs.

A kicsit morcos bevonulás után valamitől felvidult az énekesnő, mert a Sony afterpartin már mosolygósan, tollas, tüllös, extrém koktélruhában jelent meg. Nekünk utóbbi jobban tetszik, ötletesebb, mint a földig érő sárga, de ön dönt!

Jessie J

Melyik overál jobb?

Az énekesnő öltözködése egyre rosszabb irányba halad: tökéletes az alakja, de ez nem mentség arra, hogy mindig ribancnak öltözzön. Már kedden kitett magáért, akkor Tom Ford cuccaiban, aztán a BRIT Awardson is megmutatta mit tud, Julien Macdonald dresszben. A velvetesek szerint transzvesztitának öltözött, de ebben a ruhán kívül nagy szerepe van lilás rúzsának is.

A legjobb az egészben, hogy Jessie J is átvedlett az est folyamán, a Roc Nation and Three Six Zero által szervezett utóbulin már másik overálban jelent meg. A brit sajtó szerint az is egy divatkatasztrófa, de szerintünk sokkal jobb, mint a vörös szőnyeges overál, a sminkről nem is beszélve! És ön szerint? Nézze meg a galériában közelebbről a ruhákat és szavazzon!

Díjazottak - BRIT Awards 2014

Legjobb brit férfi énekes: David Bowie

Legjobb brit női énekes: Ellie Goulding

Legjobb brit csapat: Arctic Monkeys

Legjobb brit szám: Rudimental featuring Ella Eyre - Waiting All Night

Az év (brit) lemeze: Arctic Monkeys - AM

Az év (brit) klipje: One Direction - Best Song Ever

Legjobb nemzetközi férfi előadó: Bruno Mars

Legjobb nemzetközi női előadó: Lorde

Legjobb zenekar: Daft Punk

Nemzetközi Siker: One Direction

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek