Csillogó hernyóruhára kaptak rá a celebek

Nemcsak Diane Kruger kapott rá mostanában a flitteres, csillogó ruhakölteményekre, nemrég Rita Orát és Jennifer Lawrence-et is láthattuk hasonló darabban. De míg Kruger a maszkulinabb verzióra szavazott, addig celebtársai a testretapadó, a teleshoppos reklámokban látott vákuumos ágyneműtárolókra hajazó változat mellett tették le a voksukat. Mivel az ilyen fazon mindent megmutat a testből, ezért elképzelni sem tudjuk, milyen koplalás előzhette meg a viselésüket. A koncepció változatlan: ismét az ön szavazata dönti el, hogy a modell vagy a celeb viselte jobban az adott ruhadarabot!

Rita Ora Lanvinben

Kin mutat jobban a Lanvin?

Rita Ora a Lanvintől kapott/vett egy ruhát, amiben úgy nézett ki, mint egy szőke rózsabogár. A fényesen irizáló ruhához egyébként nem meglepő módon csillogó kiegészítőket választott: a cipője ezüstösen fénylett, a táska pedig inkább a ruha színével harmonizált. Gyűrűből többet viselt, mint ahány ujja van összesen, lábujjait a szőnyeghez manikűrözte, a kezein lévőkre pedig a Pantone-színskála minden árnyalat felvitte.

A modellre méregzöld kistáskát adtak, körmeit átlátszó bézsre festették, a lábaira pedig szintén zölden izzó magassarkú szandál került. Ékszerek közül csak egy nyaklánc jutott neki, az viszont kellően hangsúlyos volt és elvitte a show-t.

Jennifer Lawrence Diorban

A flittercsoda jobban mutat..

A dobpergés elmarad, nem lepődtünk meg: a színésznőt még mindig a Dior szponzorálja, így nem meglepő, hogy egy újabb, 2013-as őszi-téli kollekcióból való haute couture ruhában láthattuk viszont. A fazont nem teljesen értjük, mert bár szeretjük Lawrence nőiesen átlagos alakját, talán nem a legelőnyösebb oldaláról mutatja meg. A flitterekkel kirakott hernyóruha a cipőt nem engedte láttatni, így csak az óriási méretű fülbevalón és a pár gyűrűn időzhet el a szemünk.

A modell részéről különösképpen semmit nem tudunk hozzátenni, hiszen az ő lábbelije sem látszott és szegény még nyakláncot sem kapott. Jutottak viszont neki hátranyalt haj és a ruhához tökéletesen passzoló csillogóra kent ajkak.

Chloe Sevigny és a Kenzo

Kinek áll jobban?

Chloe Sevigny a Kenzo 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából választott egy darabot, és nem tudjuk eldönteni, hogy miért áll olyan furán rajta a fekete, bőrből készült szett. Elöl sem mutat olyan jól, a háton felpúposodik és a hossz sem igazán szerencsés. Ajkait vörösre festette és egy fekete kistáskát kapott fel mielőtt útnak indult. Gondolnánk, hogy majd a cipő megmenti a szettet, de sajnos az is fekete-fehér. A nyaklánc valószínűleg egy statement darab szeretett volna lenni, de nekünk inkább egy kicsit nagymama színházas verziója jut róla eszünkbe.

A modellen szerintünk egy kicsit jobban fest a szett, sportos hatást kelt. A kiegészítőket viszont inkább észre sem vesszük, a nyaklánc például a 2003-ban a Bravo magazinhoz ajándékba csomagolt darabra emlékeztet. Önnek melyik szett jön be jobban? Szavazzon!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek