Így villantottak áttetszőben a nők a múlt században!

Mi néha már úgy érezzük, elég volt az áttesző anyagokból készült blúzokból, amelyek szezonról szezonra elárasztják a boltokat, az archív fotókat nézegetve azért értjük, hogy miért nem kopott még ki a divatból, és miért választják a hírességek a majdnem villantásnak ezt a módját. A hajtás után ön is megtudhatja! 

Az 1900-as évek elején előszeretettel fotózták a színésznőket áttetsző ruhákban olyan megvilágítással, ami sejtetni engedte alakjukat, de a hoszteszek is ilyen öltözékben mutogattak lábat, és persze a pin-up lányok is kihasználták az ilyen anyagok adta lehetőségeket, ahogy azt galériánk egyik képén is láthatja. Ahogy "lazultak az erkölcsök", a divatbemutatókon is egyre többször fordult elő, hogy a lenge anyagokból készült kreációkat viselő modelleket melltartó nélkül küldték a kifutóra, és a tervezők azóta sem szakítottak ezen jó szokásukkal

Most pedig jöjjenek a szabályok, amelyeket mindenkinek érdemes betartani, aki szereti  a kicsit izzasztó, de mutatós darabokat. A villantást könnyű elkerülni, ha valamilyen pántos felsőt vesz az áttetsző blúz alá. Nem kell ugyanolyan színűnek lenniük persze, egy natúr felsőt nyugodtan párosíthat egy színes toppal. A merészebbek pedig egy csőtoppal vagy szép melltartóval is kombinálhatják - olvasható a fashion.allwomenstalk.com tippjei között.

Az is fontos, hogy az áttetsző ruhadarab lehetőleg ne legyen szűk, így nem annyira kihívó, és ha blúzról van szó, legyen (majdnem) állig begombolva. Az áttetsző felsőket érdemes merevebb anyagból készült darabokkal felvenni, így sokkal jobb lesz az összhatás, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a fény ellenség, mert sokkal többet mutat, mint elsőre gondolná.

Oszd meg másokkal is!
Mustra