Így gáláznak a hírességek a Föld túlsó felén

Tudjuk, hogy már egy kicsit unják a díjkiosztókat, de nem lehet mit tenni, éppen szezonja van ezeknek a rendezvényeknek, egész évben nem találkozni ennyi jól és rosszul öltözött hírességgel. A változatosság kedvéért most nem egy amerikai eseményről számolunk be, hanem az ausztrál filmes és televíziós szakma gálájáról, az Australian Academy of Cinema and Television Arts Awardról. A hajtás után 10 híresség fotója várja az olvasókat!

Először a jól öltözött celebnőket vesszük sorra.

1. Cate Blanchett először

A színésznő nem nagyon tud tévedni, tavaly is bekerült már a legjobban öltözött sztárok közé, és valószínűleg idén sem lesz ez másként, hiszen a Golden Globe gálán és a Screen Actors Guild Awards vörösszőnyegén is csodálatosan nézett ki. Természetesen nem volt ez másként a hazai pályán megrendezett eseményen sem köszönhetően a Givenchy-nek. 

2. Cate Blanchett másodszor

A színésznő nemcsak az előbbi mélyen dekoltált estélyiben jelent meg a fotósok előtt, hanem ebben az áttetsző felsőrésszel készült ruhában is. Mi lehet, hogy megtoldottuk volna ezt az összeállítást egy szép övvel vagy nyaklánccal, de lehet, hogy ez már egyszerű szőrszálhasogatás. 

3. Delta Goodrem 

A Neighbours című sorozat egykori szereplőjének estélyije akár Kim Kardashian ruhatárából is származhatna, ami nem mindig számít bóknak. Ha ettől a kis apróságtól eltekintünk, akkor Goodremnek igenis van helye a jól öltözött hírességek sorában ebben a Michael Costello ruhában estélyiben. 

4. Jessica Tovey 

A Táncakadémia című sorozat színésznője estélyi helyett egy rikítószínű, éppen térd fölé érő ruhát választott az alkalomra egy kis masnidíszítéssel. Ezzel a szettel ő is beállt a szövegkiemelőként pózoló sztárok sorába, és ő is úgy látta jobbnak, hogy a feltűnő szín önmagában is elég ütős, nincs szükség komoly kiegészítőkre. 

5. Michala Banas

Az új-zélandi sorozatsztár ruhája jó példa arra, hogy attól, hogy valami csillog, még lehet ízléses és a tervezők továbbra is nyugodtan meríthetnek ihletet az ókori divatból. 

6. Kate Atkinson

Angelina Jolie lábvillantásának sikerét senki nem tudja überelni, de azért mindig vannak, akik próbálkoznak. Az ausztrál színésznő ígéretes versenyző, a ruha is majdnem olyan, mint amilyet az amerikai kolléganője viselt a 2012-es Oscar-gálán. 

Most pedig következzenek azok, akik most éppen nem választottak annyira jól.

1. Jacki Weaver először

A színésznő, aki a 2013-as Vonzások című filmből is ismerős lehet, kicsit túlzásba vitte a csillogást, a ruha, illetve a zakó egy egyszínű darabbal tökéletes lett volna, így viszont egy picit sok, akárcsak a smink. 

2. Jacki Weaver másodszor

Akárcsak Cate Blanchettet, Weawert is többször lefotózták. Szerintünk a második szett sem volt tökéletes, egy kicsit visszafogottabb ruhát választottunk volna a színésznő helyében, de tény, hogy a színharmónia teljesen rendben van, és manapság már tényleg senki nem tartja be azt a szabályt, hogy nemk viselünk pirosat a vörösszőnyegen. Lupita Nyong'o például így lett igazi divatikon

3. Rachel Ward

Az angol színésznő, rendező, forgatókönyvíró és újságíró mintha egy kellemes délutáni sétára indult volna, és nem egy filmes gálára. Mondjuk a sárga ruha nagyon jól megy kísérője, Joe Brown lazán elegáns kék szettjéhez.

4. Danielle Cormack 

Az új-zélandi színésznő a másik véglet, ő túl komolyra vette a figurát ezzel a habos-babos, sellőszerű, uszályos ruhával, amiben minden bizonnyal nem volt túlzottan könnyű közlekedni. 

5. Anna Heinrich

A hírességek mostanában szeretik mutogatni a hasukat, ezzel nincs is gond, és ha valaki realityszereplőként lett ismert, akkor persze el is várható, hogy olyan szettekben jelenjen meg, mint Anna Heinrich, de nem sértődnénk meg, ha néha csalódni kellene. A felsőrészből lelógó kis foszlányokról, cérnákról pedig ne is beszéljünk. 

6.  Miranda Tapsell

A Sapphires című film szereplőjének ruhájával egy nagy gond van, mégpedig a pántok, amelyek helyén tartják a ruha felső részét. Ezek nélkül sokkal csinosabb lenne Tapsell, aki tud, hogyha akar. Persze megértjük, hogy még véletlenül sem szerette volna, ha lecsúszik a ruha, és többet mutat meg magából mint szeretne. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra