Így indítják az évet a magyar modellek

Nemrég mutattuk be a hazai modellek tavalyi sikereit, máris figyelemfelkeltő anyagokkal látnak el minket szezonnyitó munkáikkal. Míg Mihalik Enikő egy igazán testhezálló reklámmal rukkolt elő, addig fiatal kolleganője, Palvin Barbara egy kislányosan bájos tavaszi-nyári kampányban kapott helyett egy kínai márka, a Lily megbízásából. És ez nem minden!

A 2000-ben alapított, fiatal városi nőket megcélzó brand, amely jelenleg több, mint 500 üzlettel van jelen Kínában és Indonéziában, egy igazán nőies és modern kollekcióval készült nyárra. A javarészt pasztell árnyalatú ruhákban, túlméretezett kellékek, mint például írógép, golyóstoll vagy óra között pózoló Palvint a neves divatfotós, John Wright kapta lencsevégre a márkának Shanghajban.

A tavalyi év egyik legtöbbet foglalkoztatott kifutó modellje, Adamik Luca a figyelemfelkeltő kampányairól jól ismert olasz divatház, az 1983-ban alapított Moschino egyik vonalának, a Love Moschino 2014-es tavaszi-nyári lookbookjában látható. A modell egy Roy Lichenstein művészete előtt tisztelgő, pop-art stílusú fal előtt pózol vagány és színes szerelésekben. Úgy tűnik, a következő szezonban menő lesz a pöttyös kabát csíkos cipővel illetve a virágmintás ruha baseballdzsekivel.

Rég hallottunk Ebergényi Réka felől, ami érthető is, hiszen 2012 decemberében hozta világra első gyermekét. A 32 éves modell egy szolid bugyivillantós címlappal tér vissza a fedélzetre, amelyet az orosz Marie Claire felkérése készített Thiemo Sander fotóssal. – írja a designscene.net. Ebergényi a januári lap hasábjain a tavasz legtrendibb farmerszereléseit és kiegészítőit mutatja be, amelyet többek között Michael Kors, Emanuel Ungaro, Christian Dior illetve Maison Martin Margiela kollekcióiból választott a magazin stylistja, Anna Rykova.

Nem kerülték el a felkérések 2013 egyik favoritját, Axente Vanessát sem, aki az olasz Vogue januári kiadásában pózolt Steven Meisel kamerájának. A nagylengyeli modellről lőtt képeket ide kattintva nézheti meg. Egyes pletykák szerint Axente a közeljövőben felbukkan Calvin Klein 2014-es tavaszi-nyári farmer kampányában is.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra