Mihalik Enikő erotikus kampánnyal nyitja a szezont

Nemrég mutattuk csak be, hogy melyek voltak Mihalik Enikő legjobb pózai 2013-ban, hazánk legismertebb szupermodellje máris előrukkolt egy számára igazán testhezálló kampányanyaggal, amit az olasz Kocca márkának készítettKylie Minogue volt pasijával, a spanyol származású Andres Velencosóval. A színes fotósorozatot, amelyet a XX: század egyik legmeghatározóbb brit művésze, a naiv képeiről elhíresült festő, David Hockne munkái ihlettek, a neves fotósduó, Hunter & Gatti lőtte a márkának - írja az olasz Vanity Fair.

A fotózás helyszínéül pedig nem mást választottak, mint Los Angeles egyik legmenőbb villáját, az organikus építészet egyik példájának tartott Sheats-Goldstein rezidenciát, amit John Lautner tervezett. Az ikonikus épületet előszeretettel mutogatják, felbukkant már többek között A nagy Lebowski című filmben, a The New York Times-ban illetve Snoop Dogg egyik klipjében is az elmúlt években.

A 2014-es tavaszi-nyári kollekció népszerűsítéséhez egy film noir-szerű, Hitchcock filmművészete előtt tisztelgő kisfilmet is leforgatott a Kocca, melyben a békéscsabai modell egy meglehetősen fülledt, erotikus kalandba kerül Minogue volt udvarlójával.

A galériában megnézheti, hogy milyen hordható és nőies szettekben mutogatja hosszú combjait Mihalik, a videóra kattintva pedig meglesheti, hogy mi történik a magyar modellel egy útszéli motelben!

K WOMAN by KOCCA with Eniko Mihalik & Andres Velencoso from hunterandgatti on Vimeo.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek