Divatikonok inspirálta sminktippek a hatvanas évekből

Az elmúlt években a „Do It Yourself” (Csináld magad) mozgalomnak köszönhetően divatba jöttek a sminkes oktatóanyagok is, így cseppet sem lepődtünk meg azon, hogy tele van az internet híres stílusikonok inspirálta sminkelési jó tanácsokkal.

A TheGloss.com legújabb összeállításában a hatvanas években divatba jött sminktrükköket mutatja be, melyeket olyan színésznők és modellek hoztak be a köztudatba, mint Audrey Hepburn, Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Twiggy, vagy Priscilla Presley.

Bár a hatvanas évek valóban remek évtizednek számított a kozmetikai innovációk terén, azért valószínűleg a hatodik évadnál tartó Mad Men mánia is közrejátszik abban, hogy újra menő lett a hatvanas évek feltűnő trendjeit követni mind frizura, sminkelés és öltözködés terén. A vintage őrületnek hála visszatért a nőies hullámos haj, a dögös őzike- és macskaszem, a karakteres vastag szemöldök, a gyöngysor, a vörös rúzs, illetve a méretes kiegészítők.

Nézze meg a galériában és a videókban, hogy hogyan varázsolhat magának a legegyszerűbben dívákhoz hasonló megjelenést; melyhez a legtöbb esetben nem kell más, csak egy fekete cemceruza, natúr smink, szemárnyékoló vagy grafitszürke szempillafesték!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra