Szegedi Kata karácsonyi vásárt tart a belvárosban

Ha még nem pipált ki mindent a karácsonyi bevásárló- vagy ajándék listájáról, a hétvégén még megteheti, ugyanis egymást érik a városban a jobbnál-jobb karácsonyi vásárok és idén gombamód elszaporodtak az egyedi termékekre specializálódott pop-up store-ok és showroomok is.

Hazánk egyik legismertebb tervezője, Szegedi Kata is az utolsó karácsonyi hajrára időzítette ünnepi vásárát belvárosi bemutatótermében, ahol saját designercuccai mellett idén Benus Dani kollekciójával és annak kiegészítőivel, a Madison Perfumery termékeivel, illetve az egyik legmenőbb kortárs szobrász, Szőke Gábor Miklós (Dante) karácsonyi ajándékötleteivel is találkozhatnak a showroomba betérő divatrajongók.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A Deák térhez közeli Fehér Hajó utcában december 19.-22. között 10:00-20:00 óra között lehet még lecsapni a tervezők aktuális és régebbi kollekcióira, vagy olyan apróságokra, mint sálak, sapkák, borítéktáskák, kendők, gyűrűk, vagy fülbevalók.

A kedvezményes áron kapható különlegességek közül például egy, kizárólag a vásárra készült uniszex mintás, neoprén betéttel készült pulóver 21.990 forintba, egy gyapjúsál pedig 9990 forintba kerül, de találtunk egy mindig divatos fekete ruhát 10.000 forintért is. Ha még nem unt volna rá a boltról-boltra járásra, nézzen be Anh Tuan karácsonyi pop-up üzletébe is az Andrássy úton!

Oszd meg másokkal is!
Mustra