no

Karácsonyi körkép: kényelmesen, de elegánsan a fa alatt

Karácsonykor senki nem szeretne kényelmetlen ruhákban ebédelni, vacsorázni, viszont mégsem illik tréningben családot látogatni. Szerencsére van megoldás: ha nem ragaszkodik a szűk farmerekhez és ceruzaszoknyákhoz, hanem bevállal egy bővebb derekú, rugalmas anyagú egyberuhát, biztos nagy sikere lesz. Körbenéztünk a fast fashion boltokban, hogy megmutathassuk, hol, milyen kényelmes ruhát vásárolhat karácsonyra. A H&M-ben már el is kezdődött a leárazás ott akár 5 ezer forintból lehet lenge poliészterruhája, de a C&A-ban, az F&F-ben és a Mangóban is találtunk csinos darabokat. Részletek a folytatásban!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

F&F

A Tescóban nem találtunk sok olyan ruhát, amit szívesen felvennénk karácsonyra, de kis kereséssel kezünkbe akadt ez a púderszín darab, ami egy fekete blézerrel együtt jó megoldás lehet és felpróbáltunk egy puha, fekete pamutruhát is, amiben külön jó, hogy válltömés szélesít felül, és a redőzött derékrészben el lehet rejteni a nagy zabálások nyomát. Nézze meg a galériában! 

C&A

A C&A rengeteg ruhával készül az év végére, jó hír a molettebb hölgyeknek, hogy a legtöbb csak 44-es méret fölött kapható. Kis méretben a pink mintás darabot találtuk meg, amit egy korábbi street fashion posztunkban már ajánlottunk, valamint felpróbáltunk egy apró mintás, kicsit retro stílusú, gumis derekú ruhát és egy igazán bő tunikát is. Utóbbi azoknak a legjobb, akiknek szép a lába, de szeretik korlátok nélkül degeszre enni magukat.

H&M

A H&M az elsők között kezdte meg a leárazást, így náluk találunk legnagyobb eséllyel olcsón poliészterruhát. A márka egy külön karácsonyi kollekcióval is készült, melyben piros ruhák kelletik magukat. Ezek is szépek, és 6 ezer forintért nagyon csinos maxiruhát újíthatunk náluk – a galériában megnézheti, pontosan milyet.

Pimkie

A fiatalokra specializálódott Pimkie-ben inkább flitteres buliruhákat találni és még az L-es méret is inkább M-es lenne máshol – annál nagyobb viszont nincs, szóval kis méretű, fiatalos nőknek ajánljuk a helyet. A kényelem és elegancia jegyében itt egy flitteres, fekete felöltőt, egy art deco stílusú, gyöngyökkel kivarrt, halvány felsőt és egy pliszírozott maxiszoknyát vettünk fel együtt: a végeredmény nem is rossz.

Mango

A Mango rengeteg zsákruhát kínál, vannak vagányabbak és elegánsabbak is 10-13 ezer forint közötti áron. Piros, bő ruhát itt is kap, akárcsak a H&M-ben, de ha komolyabban veszi a karácsonyt, akkor egy 40 ezres estélyire is beruházhat. Már ha maximum 36-os a mérete, mert akkor az L-es verzió pont passzolni fog.

Zara

A Zarában olyan brokát zsákruhát láttunk, mely minden karácsonyt komolyan vevő, de szolidan és kényelmesen öltöző nő álma. Vastag anyagú, tehát pont jó télire, a színe és mintája ünnepi, a fazonja konzervatív, egy baj van vele, hogy 18 ezer forintba kerül. Olcsóbban ujjatlan lebernyegeket kapni, de a tyúklábmintás, derékban szűkített selymes anyagú ruha is jó megoldás lehet.

Marks & Spencer

A brit márkához már régóta be akartunk nézni, a nyár végi nagy bezárási hullám után megújulást ígértek. A Daily Mail rendszeresen ajánlgatja a M&S menő és drága ruháit, kíváncsiak voltunk, ezek közül mi jutott el Magyarországra. Az Aréna Pláza boltja kétségtelenül szebb lett, ami a berendezést illeti, a fiatalos Indigo vonal ruhái fogadnak a bejáratnál, de a szexisebb Autograph kollekció darabjai is megtalálhatók nálunk. Itt is sok a nagy méret, a 8-as (36-os) viszont elég pici, úgyhogy inkább vigyünk be egyszerre 2 méretet is próbálni, nehogy lukra fussunk. Az árak amúgy nem magasabbak, mint a Zarában vagy a Camaieu-nél, de a kínálat jóval kisebb. A galériában megnézheti, miket találtunk 38-as méretben, fiatalos stílusban!

102  

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra