Vegyen fehér kabátot, mint Cecília!

A hatályos jogszabályok szerint ön zokon venné, ha most nem szólnánk előre, hogy ebben a posztban konkrét cégek létező termékeiről lesz szó. Úgyhogy most szólunk: ebben a posztban egy adott cég termékeivel találkozik, hogy könnyebb legyen csinosnak lennie.

Szombaton egyhangú, szürke, helyenként napközben is tartósan párás időre van kilátás, napsütésre inkább ne számítsunk. Hajnalban +1 és -4°C között, délután kevéssel fagypont fölött alakul a hőmérséklet – írja az Időkép. Vasárnap és a jövő hét elején az ország nagy részén tovább folytatódik a szürke téli idő, csak magasabb hegycsúcsainkon számíthatunk napos időre.

Cecília

Ha szombat este randizni indulna, próbálja ki ön is alábbi színkombinációt: a meleg szövetnadrág és a bőr bokacsizma bordója tökéletesen összeillik, és jól megy a pulóver és táska kékjéhez. A szettnek a jégszínű kabát ad keretet, melynek kerekített, bő válla ebben a szezonban nagyon divatos. Nézze meg a galériában, milyen jól tud kinézni ez a három szín együtt, és kísérletezzen bátran egy hasonló összeállítással!

Kabát: Armani Collezioni, 363 900 Ft

Kötött pulcsi: Pinko, 92 900 Ft

Szövetnadrág: See by Chloé, 78 900 Ft

Bokacsizma: Sergio Rossi, 211 900 Ft

Clutch: Armani Collezioni, 113 900 Ft

Minden ruha az il Bacio di Stiléből származik.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra