Így adnak a férfiak divattippeket egymásnak az interneten

"Ez de aranyos!" - mondta egyik kolléganőnk és írta az egyik hozzászóló a HuffingtonPost cikke alatt, amelyben történetesen arról írtak, hogy egyre gyakoribb az a jelenség, amikor férfiak divattal kapcsolatos ötleteket és tanácsokat kérnek és osztanak meg az egyik legnagyobb portálon, a Redditen.

"A ruhatáramban szürke, világoskék és fekete ingek; barna, szürke, tengerészkék és egy csíkos pulóver, illetve olívazöld, szürke, fekete és tintakék nadrágok vannak. Szerintetek milyen színű pufimellényt szerezzek be?" – kérdezi egy felhasználó, mire meg is kapja a választ egy másiktól: "Valami olyasmit, ami nem "biztonságos" szín, például narancs vagy vörös. Milyen márkáknál nézelődsz amúgy? Én is gondolkodom most egy hasonló darab vételén."

Ez csak egy a naponta több száz beszélgetésből, amiben férfiak értekeznek öltözködésről és divatról a Redditen.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Nehéz helyzetben van – főleg itthon – az, aki férfi létére divattal kapcsolatos híreket szeretne olvasni, mert habár egyre több ilyen jellegű cikk jelenik meg manapság, nagy részük ugyanarról szól és a speciális kérdéseikre sehol nem találnak választ az ember. Emiatt alakulhatott ki a Redditnek az a része, ahol ezt szabadon megtehetik az erősebb nem képviselői is anélkül, hogy bárki megkérdőjelezné mondjuk a nemi identitásukat.

"Mit a francot tudnék felvenni ehhez a zöld nadrághoz?" Kérdezi az egyik fórumtag és választ is kap rá a többiektől.
"Mit a francot tudnék felvenni ehhez a zöld nadrághoz?" Kérdezi az egyik fórumtag és választ is kap rá a többiektől.Reddit

Azok, akik nem szeretnének kérdést feltenni, az oldalsávban hasznos altémákat találnak, mint például Hogy kéne mutatnia a ruhának?, vagy Értsük meg a színeket!, esetleg Van X dollárom, mire és hogyan költsem el?.

Az egyik leghasznosabb menüpont azonban az Outfit check (magyarra fordítva talán legjobban a "Milyen az összeállításom" hangzana), ide feltölthetik a srácok és férfiak azokat a szettjeiket, amelyekben nem teljesen biztosak. A legmeglepőbb, hogy mindenki kulturáltan válaszol. Szintén ide kerülnek azok a képek is, amik a próbafülkékben készültek és az illető nem tudja eldönteni, hogy tényleg megéri-e az árát, illetve valóban jól áll-e neki. A képekből ízelítőt mutatunk a lenti galériánkan.

Ha önnek is akad olyan kérdése, amire nagyon kíváncsi, de nem tudta, vagy merte még sehol megkérdezni, írjon nekünk egy emailt ide kattintva és egy posztba összegyűjtve hamarosan megválaszoljuk!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek