Megmutatjuk, melyik a legmenőbb szépségdoboz Magyarországon!

Magyarországon még nem terjedtek el a beautyboxok, vagy más néven szépségdobozok, melyek egy egyszerű elven alapulnak. Azon, hogy a nők bármikor képesek szépségcuccokra pénzt kiadni, még akkor is, ha nem tudják mit kapnak a pénzükért.

A külföldön előfizetéses rendszerben működő dobozokért 10-30 eurónyi forintot kell fizetni, itthon 2990-4990 Ft a tarifa. A nagy kérdés, hogy mit kapunk ennyi pénzért, és megéri-e?

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Douglas - Box-o-beauty

Nézzük sorban. A Douglas Box-o-beauty névre keresztelt doboza a többiekhez képest lépéselőnyben van, hisz nem csak online lehet hozzájutni a termékéhez, hanem bármelyik üzletben megvásárolható, viszont csak törzsvevők számára. Ez viszont azt jelenti, hogy legalább egyszer 30.000 Ft-ot ott kell hagyni a boltban.

Az viszont mérhetetlen előny, hogy a doboz hátulján ott van, hogy mi van a dobozban, összetétellel, lejárati idővel együtt. A 2990 Ft-ba kerülő dobozban két termék és 5 "luxusminta" található, plusz ennyi pénzért jár egy kupon, amivel a csomagban lévő termékeket 20 %-os kedvezménnyel lehet megvenni, két hónapon át.

A nagy kérdés, hogy mi volt a csomagban?

Kaptunk egy nagyon vörös mini IsaDora rúzst, egy Love2Smile névre keresztelt mini olívaolaj szappant (karácsonyi apróságnak kiváló lesz), egy Paco Rabanne Invictus EDT férfiillatszert (a szinglik most kaptak sírógörcsöt), a Clinique új, továbbfejlesztett DDML krémjét (ez a sárga alapkrém),egy IsaDora szempillaspirált, mini méretben, a Douglas saját márkás körömlakkját, és egy szilikonpántos órát, furcsa mintával.

Megéri-e ez, ennyiért?

Aki szereti a szilikonpántos órát (nyáron iszonyatos tud lenni, ahogy a bőr aláizzad), vagy sosem próbálta ki a Clinique hidratálóját, sőt szívesen kipróbálna egy új spirált, annak mindenképp érdemes beruháznia rá, de annak az esélye, hogy pont olyan színű legyen a rúzs vagy a lakk, ami nekünk tetszik, ráadásul még jól is áll, viszonylag csekély. Viszont ajándéknak remek egy ilyen Douglas doboz, és az is kiderült, hogy az Isadora matt rúzsa főnyeremény, mert nagyon sokáig fennmarad az ember száján. Így nekünk már megérte.

Évente kétféle dobozt dobnak piacra.

Szépségbolt - Szépségboxom

Itt van a másik versenyző, a viszonylag kevés helyen hirdetett Szépségboxom, amely a Szépségbolttól érkezett hozzánk. Egy dobozt 4990 Ft- ért lehet megvenni, de ha három hónapra előfizetünk, már csak összesen 13990 Ft-ot kell fizetni, és ingyen hozzák a dobozokat házhoz. Annyit lehet tudni, hogy mi az ajándék termék a dobozhoz, illetve a régi dobozok tartalmát meg lehet nézni, és ez alapján találgatni, hogy megéri-e e vásárlás. A cég saját bevallása szerint 12 590 Ft értékű dobozt ad mindössze 4990 Ft-ért.

A nagy kérdés, hogy mi volt a csomagban?

Talán a legjobb üzletnek az tűnik, hogy egy Clinians Reducell Forte Narancsbőr elleni erős krémzselét találtunk a dobozban, annak ellenére, hogy már milliószor kiderült, hogy ezek a krémek nem sokat érnek, mi azért mindig újra próbálkozunk.

Lett egy csiganyálka kivonatból készült szemránckrémünk, ami elég bevállalós dolognak tűnik, bár tény, hogy még nem találkoztunk ráncos csigával, így akár jó is lehet. A Krémmánia olvasói nem voltak elájulva tőle, igaz nem is merték sokan megvenni. Lett egy szép, eper színű Max Factor szájfényünk, egy shea vajas kézműves szappanunk körömvirággal, egy Ahava márkájú simogató testszörbetünk (sic!), rengeteg alsó-középkategóriás kozmetikum-mintánk, és egy Ziaja márkájú narancsos bőrradírunk. Ez utóbbi igen jó, mi arcra is bevállaltuk, de érzékenyebb bőrűek kerüljék.

Megéri-e ez, ennyiért?  

Ez az a doboz, ami nem ér meg 4990 Ft-ot, legalábbis mi nem érezzük, hogy nagy vétel lett volna. Ajándékba sem jó választás, mert tele van olyan mintákkal, amiket ingyen adnak minden női magazinhoz, így elég olcsó hatást kelt, ha ilyesmit pakolunk a karácsonyfa alá.

Havonta készül újabb Szépségbolt - Szépségbox.

Pixibox

A Pixibox akkora siker lett, hogy másfél óra alatt elfogyott az összes doboz, pedig senki nem tudta, mit rejtenek az ünnepi kiadásba - most lett 1 éves a cég. A nyári doboz tartalma a bloggerek és az olvasók között több helyen vitát váltott ki, akkor főleg Dove cucokkal pakolták tele a dobozt, igaz azok teljes méretűek voltak. Most viszont inkább a L'Oreal cégcsoport termékei kerültek a dobozba, 3990 Ft -ért.

A nagy kérdés, hogy mi volt a csomagban?

Ön rendelt már szépségdobozt?

A dobozba többek közt egy 50ml-es VICHY Eau Thermale – termálvizes arcspray került, és  most töredelmesen bevallom, soha nem értettem mire jó termálvízzel permetezni az arcot, pedig már millió helyen megírták, hogy az mennyire kell a bőrnek, főleg hosszú repülőutak során.

A szerencsések emellé kaptak egy egy Kérastase – Elixir Ultime szépségolajat (50ml) -  ez pont akkora méret, hogy el lehet dönteni, megéri-e újra megvenni, vagy sem, viszont sajnos nem derül ki, hogy kell használni. kaptunk még egy OPI körömlakkot (a mi dobozunkba kék került) és egy Barefaced Beauty Mineral Blusher – ásványi arcpirosítót teljes méretben.

Egy jó pirosító mindig jól jön, és ha valaki kacérkodik a minerális alapozókkal, akkor annak biztos örömet fog okozni, főleg ha a szín is stimmel. Van még összesen tizen milliliter VICHY Ideália Life Serum minta, egy csöpp üveg Nina Ricci – Mademoiselle Ricci női parfüm, és egy VICHY Purete Thermale 3in1 – micellás szerkezetű (a micella a molekulák összekapcsolódása során létrejövő kolloid méretű részecske) bőrnyugtató arclemosó, viszonylag derekas méretben (100ml).

Megéri-e ez, ennyiért?

Ez azért érdekes, mert eddig a Bioderma arclemosója volt a sztár az az ilyen típusú arclemosót kedvelők körében, ezért több cég, többek közt a Vichy is piacra dobta a saját lemosóját. Szerintünk ennyi pénzért nem rossz választás a Pixi, ha pedig beváltak a termékek, a dobozban két 20 százalékos kupon is lapul, amiért OPI és Vichy termékeket vehetünk.

Havonta jön ki újabb Pixibox.

Oszd meg másokkal is!
Mustra