Már a jövő tavaszi kollekciókban parádéznak a celebek

Egyre formálisabbá válnak a tervezők kollekciónak elnevezései, hiszen hiába tartozik egy-egy ruhadarab mondjuk a 2014-es tavaszi-nyáriba, a fél évvel korábbi bemutató után már abban mutatkoznak a hírességek minden fontos eseményen. Így esik meg, hogy mire ténylegesen a boltokba kerülnek az adott darabok, mi már meg is untuk kicsit őket. E heti posztunkban visszatérő vendégként és Szent Mária arcképével printelt felsőben tűnik fel Rita Ora, de bekerült a válogatásba még Michael Kors-összeállításával Olivia Wilde, és bemutatjuk a glitteres szettben csillogó Tilda Swintont is. Mindenkit a ruhájának kifutón látottt fotójával párosítottunk, ismét ön dönt, hogy melyik mutat jobban.

Olivia Wilde Michael Kors-ban

Ki mutat jobban Michael Kors-ban?

Olivia Wilde az 51. New York-i Filmfesztivál egyik bemutatójára érkezett az inkább nyári szezonokban népszerű pliszírozott nadrágjában és a hozzá tartozó bő ujjú, fehér blúzban. Wilde stílusáról kevésszer esik szó, a korszak stílusikonjait felvonultató listákban nem mindig gondolnak rá, pedig vagy ő vagy stylistja mindig zseniálisan állítja össze a szettjeit.  A Michael Kors nadrághoz és felsőhöz egy aranyozott, geometriai mintákkal tarkított box clutch-ot vitt magával és habár gyűrűt, karkötőket, nyakláncot és fülbevalót is felvett, mindegyik annyira visszafogott, hogy tökéletes összhangban állnak egymással. A haját a tőle megszokott módon kettéválasztva viselte, sminkje pedig teljesen natúr volt. A cipője ugyan nem látszik, de úgy gondoljuk, hogy egy platformos magassarkú lábbelit választott.

Ha a modell fotójára pillantunk, azt látjuk, hogy rá övet és ugyanolyan anyagból készült szandált adtak. Tavaszi-nyári kollekció révén napszemüveget is kapott a manöken, táskát pedig nem adtak neki, amit cipelhetett volna és a Kors-ra jellemző minimalizmus jegyében ékszereket sem láthatunk rajta.

Tilda Swinton Haider Ackermannban

Haider Ackermann ruhái jobban állnak

Tilda Swinton manapság egyre népszerűbb, javarészt színészi teljesítménye miatt, de legalább ennyien kedvelik makacs, az emberi jogokért kiálló és lázadó személyiségéért. Wilde-hoz hasonlóan őt is a New York-i Filmfesztiválon fotózták le, igaz egy másik bemutatón. Ő a ruháit a párizsi divathéten bemutató, Haider Ackermann jövő tavaszi kollekciójából választott magának egy maszkulin szmokingot, amelynek csak a testet tökéletesen megmutató, átlátszó felsőjét cserélte le egy decens selyemblúzra. A fekete nadrághoz passzoló színű, hegyesorrú bársonycipőt húzott és körmeit is ilyen árnyalatúra festette. Az ajkaira bordó rúzs került és mivel a blézerét apró flitterek díszítették, ezért ékszert nem viselt.

A modell extrém hajával és cicás sminkjével kompenzálta azt a tényt, hogy az egész felsőteste látszódott és megvillantotta a köldökét is, ami még mindig tabunak számít igényesebb körökben. Az ő körmeit nem festették ki és ha a cipőjét csak külön látnánk, azt hinnénk a szögleges orrú lábbelire, hogy férfiaknak szánták.

Rita Ora House of Hollandben

Ez a szett jobban mutat

A New York-i és a párizsi kifutók után most Londonra szegeztük a tekintetünket és a House of Holland jövő nyári kollekciójából választottunk egy szettet - ahogy tette Rita Ora is, amikor az angol fővárosban látogatott meg egy koncertet. A bevételt a 20 éve meggyilkolt Stephen Lawrence-ről elnevezett alap kapta meg. Az énekesnő egy szentképpel printelt felsőt választott az estére, amit a szintén a kifutón már látott, kék csipkeszoknyával vett fel. Úgy tűnik, az egész szettet a vallás inspirálta, hiszen kiegészítőként egy szintén erre a témára emlékeztető táskát és Dolce&Gabbana keresztes fülbevalóját vitte magával. Fehér Louboutin hegyesorrú magassarkút viselt, a körmeit pedig fekete-fehér csíkosra lakkozta, sminkjének középpontjában a tőle megszokott vörös rúzs állt.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

A modellre indokolatlan méretű műkörmöket applikáltak, a cipője pedig egy zsiráfmintás magassarkú szandál volt. A - valószínűleg a szoknya maradékanyagából készült - baseball sapkát ő is viselte és habár fülbevalókat is kapott, lényegesen kisebb méretűek voltak az Orán látottatáknál. Önnek melyik verzió jön be jobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek