Palvin Barbara Éder Krisztiánnak pózolt

Munka szempontjából termékeny hónapokat él át Éder Krisztián, akinek a magyar tervezők lookbookjainak fotózása mellett arra is volt ideje, hogy az egyik legszebb exportcikkünket, Palvin Barbarát is a fényképezőgépe elé állítsa (vagy éppen ültesse). Úgy látszik, a napfényhiányos őszi napok rányomják a bélyegüket az eredményre, hiszen nem ez az első fekete-fehér sorozat, amit Édertől láthatunk az elmúlt hetekből.

A legújabb anyag a FashionGoneRogue oldalára is felkerült, így nagy valószínűséggel a nemzetközi divatrajongók előbb értesültek róla, mint a hazai fashionisták és szakmabeliek. Palvin egyébként a képeken felső-középkategóriás márkák termékeit viseli, így egyaránt láthatunk a Gant, a COS és a Michael Kors üzletek polcairól származó árukat is. Nem tudni, hogy a fotók hangulata vagy a modell sokszínűsége teszi, de a magyar üdvöske mintha levetkőzte volna a kislányos jegyeit és ha nem tudnánk, hogy a hó elején töltötte be huszadik életévét, elhinnénk, hogy jóval több ennél.

Megtudtuk azt is, hogy a sorozat saját szórakozásra és nem megrendelésre készült, a koncepció forrásával kapcsolatban pedig Éder részleteket is elárult. "Semmiképpen sem szeretnék egyes számban beszélni. Egy ilyen fotózás mindig a teljes kreatív stáb érdeme. Az alapötlet, a styling iránya és nyilván a képi megvalósítás hozzám köthető, de a konkrét styling, a hajak és a smink az mind-mind az adott szekcióhoz tartozó szakember, név szerint Csík Melinda stylist, Hortobágyi Kászon fodrász és Fazekas Ricsi sminkes érdeme" - mondta el a Díványnak.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Kövessen minket Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

A múlt héten napvilágot látott, saját bevallása szerint dokumentarista jellegű szocio rap számhoz klippet készítő Édernél arról is érdeklődtünk, vajon gondolkodott-e azon, nemzetközi hírnevén mekkorát lendít majd az anyag. "Minden anyag amit topmodellel csinál egy induló fotós, erős hátszelet adhat a pályán, hiszen ha egy olyan névvel kezdődik a sorozat, ami világszerte, mindenkinek ismerős, teljesen máshogy állnak a képek publikálásához és a kreatívhoz, mintha az egy kezdő lánnyal készült volna. De egy nemzetközi karrier ennél sokkal több lépcsőből áll" - válaszolta. Palvin Barbarával egyébként nem most találkozott először, 5-6 éve ismerik egymást, a közös munkájuk eredményét pedig a galériánkban megtekintheti.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek