no

Giorgio Armani külön napot kapott a naptárban

Felhúzott szemöldökkel olvastuk a hírt a DesignScene oldalán, hogy mától kezdve minden október 24-re bevéshetjük a naptárunkba, hogy aznap bizony Giorgio Armani-nap van. És hogy mit is jelent ez? Ezt a napot csak akkor kell bekarikázni, ha New Yorkban élünk, hiszen a város polgármestere, Michael Bloomberg rendelte el, hogy innentől kezdve minden évben Giorgio Armanit illeti meg. Miért is?

A metropolisz első embere azzal indokolta döntését, hogy Armani és New York kapcsolata hosszú múltra tekint vissza, ez viszont önmagában nem lenne elég, ezért azt is hangsúlyozta, a tervező rengeteg pénzt fordít olyan alapítványokra, amelyek iskolákat működtetnek és ezáltal is segíti a város gazdaságát. És gondoljunk csak a nem kevés adóra is, amit a termékei megvásárlásával a lakosok és a turisták a közös kasszába fizetnek. Armani természetesen papírforma szerinti nyilatkozatot adott. "Ez a nap fontos számomra, hiszen olyan elismerést kaptam, amely még szorosabbra fűzi a viszonyomat ezzel a gyönyörű várossal" – mondta. A dizájnert megünnepelendő, One night out névvel partit is szerveztek, ahová a barátokon kívül a celebek is meghívást kaptak.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Kövessen minket Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Jó hír volt a helybéli fashionistáknak, hogy nem kell Párizsig vagy Milánóig utazniuk egy Armani-bemutatóért, hiszen a tervező azon az estén mutatta be couture vonalának, az Armani Privének legújabb kollekcióját, ami a Nude nevet kapta. Ezután érdemes volt ellátogatni a Super Pierhez, hiszen Eccentrico fantázianévvel kiállítást mutattak be a közönségnek, ahol Giorgio Armani munkáit tekinthették meg az érdeklődők 1985-től napjainkig. Az eseményekről képeket is mutatunk (többek között kiderül, hogy Ricky Martinnak jól állnak az évek), a galériánkban megtalálja őket!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek