11 milliós ruhákban parádézik a Vogue főszerkesztő

A legmenőbb luxus cuccok online eladásával foglalkozó Moda Operandi nemrég indított egy furcsa promóciós videó sorozatot, melyben a divatipar bennfentesei beszélnek a trendekről. A „The one that got away” című kisfilmben például olyan ruhadarabokról esik szó, amit nem tudtak időben megkaparintani vagy nem vették meg, később pedig megbánták döntésüket olyan divatmániások, mint például Karlie Kloss vagy Caroline Issa.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Az adott tematika tekintetében is érdekes, hogy a cég miért éppen a japán Vogue főszerkesztőjét, Anna Dello Russót illetve barátnőjét, a L'Uomo Vogue főszerkesztőjét, Giovanna Battagliát találta a legmegfelelőbb személyeknek a feladatra, mivel nyilvánvalóan fogalmuk sincs, hogy mit is takar a felvetett téma.

„Ilyen nem történhet meg velem. Lecsúsztam jó pár pasiról, de ruháról még sosem, drágám. Számomra ez túl fontos. Nekem naponta szükségesem van egy ötvenezer dolláros ruhára” – magyarázza a street-style fotósok kedvence Battagliának, aztán nevetni kezd, mintha csak viccelt volna a bicskanyitogató összeggel.

A dailymail.co.uk kíváncsi szerkesztői utánanéztek, hogy vajon tényleg túlzott-e Dello Russo a meghökkentő adattal. Ha naponta valóban ötvenezer dolláros (10,9 millió forint) ruhában parádézta végig a New York-tól-Párizsig tartó divathónapot, az azt jelenti, hogy a négy hét alatt mintegy 1,3 millió dollár értékű ruhákkal csillapította sokat emlegetett magányát.

Mit gondol a főszerkesztő ruhamániájáról?

A szenvedélyes ruhagyűjtő hírében álló Dello Russo tavalyi szettjeit elnézve semmi túlzó nincs az általa megadott napi összegben; ugyanis egy általa viselt virágos Prada kabát 44000 dollárba (9,5 millió forint), egy kisebb kézitáska 1200 dollárba (261.500 forint) illetve egy szetthez passzoló gésa-holdjáró szintén 1200 dollárba kerül, ami összesen 46400 dollárra (10.1 millió forint) jön ki.

Persze a főszerkesztőnek is vannak visszafogottabb napjai, ilyenkor beéri egy 15000 dolláros ( 3,2 millió forint) Fendi szőrmekabáttal vagy egy 7097 fontos (2.47 millió forint) zöld Balmain miniruhával is. Ön mit gondol, tényleg szüksége van ilyen rongyrázásra Dello Russónak vagy úgy gondolja, hogy pont az ilyen befolyásos nőknek kellene visszafogottabb kijelentéseket tenniük?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek