A Ferragamo-est legjobbjai, és akik melléfogtak

A Ferragamo divatház értelmezhetetlenül hosszú nevű estet – the Wallis Annenberg Center For Performing Arts Inaugural Gala Presented By Salvatore Ferragamo – rendezett Hollywood prominens személyiségeinek, ahol volt táncbemutató, divatbemutató, hosszú vacsora, és rengeteg celeb talpig Salvatore Ferragamo ruhákban. Ennél jobb reklám nem is kell egy márkának.

A legtöbb hírességen remekül állt a szponzorruha – tudjuk, hogy megy ez –, de találtunk több olyan híres asszonyt, aki nem nagyon tudott mit kezdeni magával. Nicole Richie például mindegy, mit vett volna fel narancssárgára aszalt bőréhez, Courteney Coxnak borzasztó rossz kedve lehetett, vagy csak lefagyott az arca a sok kozmetikai kezeléstől. Suzanne Somers nem tudta hova pakolni hatalmas melleit, Demi Moore pedig, bár remekül összeszedte magát, fölöslegesen erőlteti a kockaszemüveget.

A galériában megtalálja az est melléfogásait, és az igazán jól sikerült szetteket is. a legtöbbeknek ugyanis remekül álltak a Ferragamo estélyik. Demi Moore-on is jól mutatott az éjkék, csillámos darab, de Gwen Stefani sem panaszkodhatott a rojtos ruhára, amit kapott. Freida Pintón zseniálisan állt a halványrózsaszín, strasszos ruha, és Paz Vega is dögös a félvállas estélyiben.

Sok neves modell is megjelent a rendezvényen, Alessandra Ambrosióról például azért cikkeztek több helyen, mert nagyon merész volt ruhája dekoltázsa – a szép és fiatal modellnek ez persze remekül állt. Ferragamo több fémes csillogású koktélruhát is kiosztott a vendégek közt, ami Gia Coppolán szerintünk nem mutatott valami jól, de Angela Lindvall modellen és híresebb kolléganőjén, Karolina Kurkován kifogástalanul állt.

Voltak viszont páran, akik nem a márka ruhájában jelentek meg.. Jodie Foster például egyszerű, fémes csillogású blézert, Charlize Theron pedig egy gyönyörű Alexander McQueen estélyit választott. Nem tudjuk, mi állhatott döntésük mögött, hisz biztos őket is megkereste a Ferragamo valamilyen ajánlattal.

Menő vagy ciki kilógni a sorból?

Nem állt jól nekik egyik ruha sem a választékból? Így lázadnak? Már márkával van szerződésük? Találgatni mindig lehet, úgyse tudjuk meg soha az igazat: épp ezért minket jobban érdekel, vajon milyen érzés egy olyan buliba érkezni, ahol rajtunk kívül egy adott márkát visel?

Menő, merész húzás, hogy kilógunk a tömegből, vagy cikinek érezzük a dolgot és kellemetlenül feszengünk egész este? Mi valószínűleg semmilyen gálán nem éreznénk magunkat kínosan egy McQueen ruhában, de nem a mi véleményünk számít: ön szerint menő dolog egy márka bulijába talpig adott márkában érkezni, vagy sokkal menőbb az, aki máshonnan öltözik fel?

Oszd meg másokkal is!
Mustra