Csodát tesz a nőkkel az orosz sminkes

Vadim Andreev huszonkilenc éves, Szentpéterváron lakik és sminkesként dolgozik. Állítólag tizenhat éves kora óta ezzel foglalkozik, egészen gyorsan nevet szerzett magának a szakmában, és rengeteg orosz hírességgel dolgozott már együtt. A férfinek az a célja, hogy bebizonyítsa, hogy a nőknek nem kell plasztikai sebészekhez fordulniuk, hogy szépségkirálynőkké váljanak. Andreev ugyanis azt mondja, hogy pusztán kozmetikai szerekkel képes mindenkiből címlaplányt csinálni (meg egy kis Photoshoppal). Mindezt sminkelés előtt és után készült fotókkal igyekszik szemléltetni – írja a Daily Mail.

"Először csak hobbinak indult, gyerekkorom óta imádom átváltoztatni embereket" – mondta Andreev a lapnak. "Amikor felnőttem, elhatároztam, hogy profi sminkes és fodrász leszek." Azért kezdett el előtte-utána képeket készíteni a modellekről, hogy megmutathassa az embereknek, hogy meg tudnak változni: vonzóbbak lehetnek, boldogabbnak érezhetik magukat, és így természetesen boldogabbaknak is tűnnek. Amellett, hogy különböző orosz hírességekkel dolgozik, vállal esküvőket és egyéb különleges alkalmakat, és igyekszik valamennyit átadni a tudásából is, ugyanis workshopokat is szervez.

"A titok a szemekben van. Azon keresztül mindenkiben meglátom a szépet és ezt meg is tudom mutatni. Azt gondolom, hogy minden lányból lehet ragyogó híresség, és én szeretnék mindenkinek segíteni, hogy megtalálja a belül rejtőző szépségkirálynőt - még ha ez néha egy kicsit több ideig is eltarthat és elkél a segítő kéz" – magyarázta kissé közhelyesen Andreev. Mint említette, rengeteg terve és álma van, a legfontosabbak, hogy könyvet írjon, és hogy elindítson egy saját sminkes tévéműsort. Azt egyébként ő is elismeri, hogy az előtte-utána fotók egy részén végeztek utómunkákat. Meg azért a fények se ugyanazok. De mindig szórakoztató ilyen képeket nézegetni, szóval kattintson a galériára!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek