Eva Longoria nyolcszor öltözött át egy díjátadó alatt

Eva Longoria az Alma-díjátadó egyik háziasszonya volt a hétvégén a kaliforniai Pasadenában, melyet azzal tett még emlékezetesebbé a külsőségekre mindig adó színésznő, hogy nyolcszor váltott estélyit a pár órás műsor alatt. Nézze meg, milyen ruhakölteményekben parádézta végig Longoria a pénteket és a szavazzon a kedvenc outfitjére!

A 38 éves színésznő egy mélyvörös és bordó árnyalatú, vastag bőrből és finom csipkéből készült Zuhair Murad estélyiben érkezett az eseményre, melyet az idei őszi-téli szezonra dobott piacra a Prabal Gurungot is lekoppintó divatház. Ehhez a szetthez nem is kell több csicsa, így gondolta ezt Longoria stylistja is, aki egy apró gyémánt fülbevalóval és egy egyszerűen feltűzött frizurával kombinálta a nyitó szettet.

A drámai hatást az egykori Született Feleség egy ragyogó vöröses-lazac árnyalatú, vékony övvel kombinált Elie Saab ruhában fokozta, amihez már egy alul lófarokba fogott frizurát képzelt el neki a hírességek stílustanácsadója, Ken Paves.

Melyik estélyi volt a legjobb?

Paves – akinek tanácsaiért sorba áll Victoria Beckham és Lady Gaga is – a nőies árnyalatokat kapott nyitóruhák után három klasszikus fazonú fekete estélyit adott a műsorvezetőre: egy csillogó, mélyen dekoltált ujjatlan ruhát Monique Lhuillier-től, egy vállat és mellet szabadon hagyó elegáns estélyit az Etrótól, illetve egy fekete, áttetsző anyaggal kombinált sellő-szabású fehér selyemruhát Romona Kevezától – írja a redcarpet-fashionawards.com.

A fekete ruhákat két merészebb, rózsaszín árnyalatú darabra cserélte le az alakjára ügyelő színésznő; egy tóga-szerű fuksziarózsaszín Paule Ka, és egy szintén földig érő, vállnélküli, púderrózsaszín Max Mara estélyiben is megmutatta magát a közönségnek.

Az est végére egy nyolcadik designerruha is előkerült a szekrényből, ami egy Kelly-zöld, combig felsliccelt sifon koktélruha volt Randi Rahmtól, színben hozzá passzoló szandállal és fejtetőre tűzött hajfonattal. Nézze meg a galériában, hogy milyen estélyikben mosolyogta végig Longoria a díjátadót és szavazzon a kedvencére!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek