A múlt hét legrosszabbja: Britney Spears

Britney Spears szeptember 17-én repült Nevadába, hogy bejelentse, Las Vegasban lesz showja a jövőben. A nagy múlt heti bejelentéshez az énekesnő kitett magáért, persze a tőle megszokott módon: köldökig kigombolkozott. A furcsa, de mindenképp ronda overall designertermék egyébként, a tervezője Alexandre Vauthier, és a ruha 2013 tavaszára-nyarára készült – írja a Huffington Post. A couture csodán csak ront a csillogó nyakpánt (ez sajnos járt hozzá) és a 90-es évekből ittmaradt, kínai piacot idéző napgép (ez viszont nem volt kötelező), nézze meg a cikk második felében, mennyit!

Ön szerint jól áll Spearsnek a ruha?

A Vauthier göncben szerintünk külön rossz, hogy bő a szára, így az amúgy sem túl magas énekesnő még törpének is tűnik amellett, hogy köldökét mutogatja.

Első blikkre amúgy olyan, mintha Mariah Carey-t látnánk, ami végülis egész jó eredmény a kopasz Spears korszakhoz képest, de lehetne jobb is, méghozzá nem is kéne hozzá sok, csak egy magasabban záródó ruha. Ha kicsit lejjebb görget, megnézheti, hogy mutatott a kifutón a fekete overall – szerintünk már ott sem volt egy teli találat, de szerencsére ön dönt!

180878444
David Becker / Getty Images

A csontos, kopaszra nyírt modell a párizsi Haute Couture divathéten, 2013. január 22-én vonult kifutóra a tekintélyes dekoltázzsal. Alexandre Vauthier 2013-as tavaszi-nyári couture kollekciójának nem ez a legmerészebb darabja, a hasig dekoltálás jellemző volt a többi ruhára is.

Alexandre Vauthier 2013 tavasz-nyár, couture collection
Alexandre Vauthier 2013 tavasz-nyár, couture collectionChris Moore/catwalking / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra