A House of Hollandot megihlette a tequila szaga

A londoni divathét második napján ellepték a fiatal celebgenerációhoz tartozó hírességek a várost; Alexa Chung, a lila hajú Kelly Osbourne, Daisy Lowe és Pixie Geldof felbukkanásából már sejteni lehetett, hogy szombaton mutatja be David Koma és JW Anderson mellett a 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját a House of Holland is.

Henry Hollandot a tavalyi szezonban a hatvanas évek zenekarai, a hetvenes évek tapétamintái és a rave korszak inspirálták. Jövő nyárra pedig a világ egyik legnagyobb városából, a tequila szagú Mexikóvárosból illetve a Los Angeles-i Venice Beach tetováló szalonjaiból merített ihletet a tervező.

A hordhatóra, nőiesre, szexire és színesre sikerült kollekcióban szinte minden megtalálható, ami egy női gardróbba kell: virágmintás, csíkos, kockás mini és térdnél elvágott ruhák, rózsaszín ingek és szoknyák, fehér motoros dzseki, csipke szoknya, csipke betétes farmernadrág és bőr szettek.

Az élénk színeket és fémes árnyalatokat kapott városias gyűjteményből természetesen nem maradtak ki a jövő szezon slágerei, a spagettipántos kombinéruha és a haspóló sem. Nézze meg ön is Henry Holland szerethető, retro hatású nyári kollekcióját a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek