Fontosabb a hajhossz, mint a derékbőség

Kate Middleton a legbefolyásosabb brit szépségikon
Kate Middleton a legbefolyásosabb brit szépségikonSamir Hussein / Europress / Getty

Nemrég a Feel Unique közvélemény-kutatásából derült ki, hogy a brit nők harminc százaléka legszívesebben olyan terméket vásárol, amilyeneket Kate Middletonon látott. A legutóbbi felmérések szerint pedig megdöbbentő, de a megkérdezett nők 78 százaléka inkább vágyik a hercegnééhez hasonló, természetes hatású hosszú hajra, mint karcsúbb alakra.

A britek Katalin hercegné iránti rajongása érthető, hiszen néhány órával a szülés után egy kék pöttyös Jennyi Packham ruhában, ragyogó mosollyal az arcán, fényes és jól befésült frizurával integetett a kíváncsi tömegnek, szemben a legtöbb újdonsült anyukával, akik maximum lófarokban viselik a hajukat a szülési utáni napokban.

Kim Sears hajára is féltékenyek a britek
Kim Sears hajára is féltékenyek a britekKarwai Tang / Europress / Getty

A befolyásos szépségikon a lakosság több mint felének jelent inspirációt a londoni Vixen & Blush szalon felmérése szerint. A megkérdezettek 79 százaléka pedig egyenesen féltékeny az olimpia bajnok teniszező, Andy Murray párja, Kim Sears és Nicole Scherzinger fényes hajára – írja a dailymail.co.uk. A kutatásban részt vevők 16 százaléka Megan Fox frizuráját találta irigylésre méltóan menőnek.

Nicole Scherzinger féle frizurát is sokan kérnek a szalonokban
Nicole Scherzinger féle frizurát is sokan kérnek a szalonokbanDanny Martindale / Europress / Getty

Én inkább...

Azok közül, akik már megcsináltatták maguknak a Vixen & Blushban a hercegné híressé vált frizuráját, 93 százalék arról számolt be, hogy a frizuraváltás növelte önbecsülésüket. Így már meg is érte a frizura az árát, a 400 fontot (138 ezer forintot).

„Sok ügyfelünk törekszik az egészséges hatású hosszú hajra, amikor hajhosszabítást kér. Ügyfeleink felül akarják múlni az olyan hírességeket, mint a Cambridge-i hercegné vagy Kim Sears, akiknek hajából árad az egészséges természetesség” – mondta Sarah McKenna, a Vixen & Blush tulajdonosa. Ön inkább lefogyna, vagy inkább szép hajat csináltatna? Esetleg mindkettőre vágyik?

Oszd meg másokkal is!
Mustra