Anna hercegnő évtizedek óta ugyanazt hordja

Anna brit királyi hercegnő (teljes néven Anna Erzsébet Alíz Lujza) II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg egyetlen lánya, jelenleg az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a tízedik. Két gyereke van, Peter és Zara, hobbija a farológia, a világítótornyok tanulmányozása – írja a Wikipedia. De ennél sokkal érdekesebb, hogy Anna ügyes lovas, és bár sokszor vannak reprezentatív feladatai, egyáltalán nem ad az öltözködésre.

Jobban mondva a protokolláris előírásokat rendesen betartja, ruhái mindig térdig érnek, nem kihívóak, minden előírásnak megfelelnek, csak éppen nem állnak neki jól – a stílusérzék hiányát lánya, Zara is örökölte. A 62 éves Anna hercegnő a friss fotókon is úgy néz ki, mintha a 80-as éveket élnénk, nem véletlenül: a Daily Mail figyelt fel arra, hogy a hercegnő simán felvesz olyan estélyiket, kosztümöket, amiket több évtizeddel korábban már viselt.

Önnek hogy tetszik Anna öltözködése?

Rengeteg kép bizonyítja, hogy a hercegnő alakja nem változott az elmúlt 30 évben, viszont stílusa sem. A puffos ujjú, színes, csillogó anyagú estélyik a 90-es években talán divatosnak számítottak, de mai szemmel inkább viccesek, a kanárisárga, válltöméses kosztümök soha nem álltak Annának, de lelkesen hordja őket. Kalapokat, brossokat is évtizedeken keresztül hord – és még Katalin hercegnére mondják, hogy az újrahasznosítás nagymestere! Nekünk szimpatikus, hogy Anna nem költ ruhára, és nem lohol a trendek után, de azért az udvar beszerezhetne neki pár szebb darabot. Nézze meg a galériában, milyen ruhákat, kiegészítőket hasznosít újra a hercegnő!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek