Hogy dögösebb Emma Stone: virágokba borulva vagy minimalistán?

A heti Kinek állt jobban? rovatunkban sokszor vannak visszatérő vendégek és az is előfordul, hogy egyvalaki több mérkőzésben is részt vesz. Ilyen ez a mai poszt is, hiszen Emma Stone-t láthattuk már korábban, és most ő az, aki kétszer is összeméri erejét. Először egy kéttonusú ruhában találkozik Stephanie Gilmore-ral, majd Hofit Golannel párbajozik egy gyönyörű virágos-csipkebetétes darabban.

Vendégünk még a múlt héten szintén versengő Jennifer Lopez is: akkor kevesebb szavazatot kapott, mint ellenfele; kíváncsiak vagyunk, ön most hogyan dönt?

Stephanie Gilmore vs. Emma Stone

Gilmore vagy Stone?

Emma Stone első körben egy kéttonusú ruhát visel. A fehér és a kanárisárga, átlósan felezett ruha tipikusan nyári darab, a színkombinációnak köszönhetően pedig minden bőrön jól mutat. Így esett meg, hogy az arisztokratikusan fehér Stone-on kívül a némileg barnább Stephanie Gilmore is ezt a ruhát választotta egy eseményre.

Míg Stone egy nude színű, lakkhatású Louboutin cipőt vett fel, és élénk narancs rúzst viselt hangsúlyos szemöldökkel, decens fülbevalókkal, addig Gilmore a ruhához passzoló fehér magas sarkú szandált választott, ajkait pedig pinkre színezte. Míg Stone-on kicsit lóg a ruha, addig Gilmore testére tökéletes ráidomul; az, hogy melyik néz ki jobban, az ön döntése!

Hofit Golan vs. Emma Stona

A virágmintás csipkeruha jobban tetszik

Ez Stone kisasszony második meccse, de ellenfelet és természetesen ruhát is váltott. A sárga-fehéret egy virágmintás, csipkeapplikációkkal rendelkező darabra cserélte, Gilmore-t pedig Hofit Golanre. A ruhadarab első pillantásra nagyszüleink bútorait és gobelinjeit juttathatja eszünkbe, de van benne valami, ami mégis megfosztja őket az avítt jelzőtől. Lehet, hogy a szabás vagy csak a csipkebetétek teszik, mindenesetre mi is elfogadnánk a ruhatárunkba és nem éreznénk magunkat úgy, mint Kim Kardashian a kanapéruhájában.

Hofit Golan egy platformos, pezsgő színű, pántokkal ellátott magas sarkú cipőt vett fel hozzá, elég meglepő választás, de végülis passzol hozzá. A táskáját a cipőjéhez igazította, hasonló színekben és csillogásban pompázik. Haját kiengedte, natúr sminket és csak néhány karkötőt és gyűrűt viselt. Emma Stone maradt a jól bevált nude magas sarkú cipőjénél, neki táskára nem volt szüksége. Körmeit barnára festette, a sminkje neki is - a megszokott módon - természetes, haját eltűzte, két kristályfülbevalót és számos gyűrűt vett fel. Habár a ruhájuk ugyanolyan hosszú, Golan inkább az alsó, áttetsző csipkerészből kért többet.

Jennifer Lopez vs. Lily Cole

A királykék ruhát jobban viselte

Posztunk utolsó mérkőzésére is nagy nevek jutottak, Jennifer Lopez és a modell Lily Cole került szembe egymással. Mindketten egy testhezálló királykék, itt-ott átlátszó betétekkel rendelkező ruhát választottak, amelyhez természetesen eltérő körítést álmodtak meg.

Sajnos Lopez cipője nem látszik, így csak arról tudunk beszámolni, hogy egy fekete bőr állatmintás clutch-ot vitt magával, a füleibe pedig kristályfülbevalókat akasztott. Habár az énekesnő az egyik legszexisebb hölgy a világon, nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy előnyösek számára a zárt nyakrésszel rendelkező, teljesen testre feszülő ruhák. Persze nem nekünk kell döntenie, hanem önnek! A modell Cole nem ment biztosra, curry színű, strasszokkal kirakott pántos magas sarkú szandált választott a ruhához. Sminkje teljesen natúr volt, haját eltűzte, ékszert nem viselt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra