1,4 millió forintos szemetesláda: menő vagy ciki?

Lady Gaga, Gwyneth Paltrow és nem a legkifinomultabb ízléséről ismert Britney Spears egyik couture tervezője, Lessja Verlingieri egy dán konyhai márkának, a Vipp-nek tervezett nyolc darab, limitált szériás szemetesládát.

Az ukrán származású, de Berlinben élő jelmeztervező divatmániásoknak készítetett kukáit 400 órán át tervezte és 1,4 kilométernyi fekete, piros és fehér anyagot használt fel a munka során – írja a dailymail.co.uk.

Nem a Lever Couture márka designere az első, aki túlárazott termékeket készít az 1939-ben alapított koppenhágai cégnek, együttműködtek már többek között Damien Hirsttel is, aki legutóbb az Olsen ikrekkel közösen dobott piacra egy 11,8 millió forintra beárazott pöttyös hátizsákot.

Az organzával, tüllel díszített mutatós kukák árazásánál nem fogták vissza magukat a márkánál, átlagosan 1,03 millió és 1,475 millió forintra taksálják a designer háztartási eszközöket. Mit gondol, menő egy nemzetközileg elismert tervező kukájába dobni a szemetet, vagy cikinek találja az efféle rongyrázást, esetleg nem is lenne szíve összekoszolni egy ilyen puccos darabot? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek