Milyen bőrön mutat jobban ugyanaz a púderszínű ruha?

A megfelelő ruha kiválasztása minden esemény előtt fontos, nyáron azonban még jobban kell ügyelniük a hírességeknek, hiszen ilyenkor lehet igazán megmutatni, hogy kinek mennyire sikerült lebarnulnia és azt is, hogy éppenséggel mennyire nem. Nemcsak a színeket, de az árnyalatukat is helyesen kell megválasztani annak érdekében, hogy ne fessenek ír diáklányként egy-egy jeles összejövetelen.

Úgy tűnik, a púderrózsaszín ruha tökéletes döntés akkor is, ha kellemesen napbarnított a bőrünk és akkor is, ha úrihölgyes fehér színnel áldott meg minket a sors - legalábbis ezt mutatja Kylie Minogue és Vanessa Hudgens példája. Társult még melléjük egy anya-lánya páros Kris Jenner és Kim Kardashian képében, de bekerült a válogatásba Jennifer Lopez is.

Kylie Minogue vs. Vanessa Hudgens

Önnek kin tetszik jobban a Moschino-ruha?

Kylie Minogue még tavaly ősszel jelent meg ebben a Moschino ruhában egy eseményen, Vanessa Hudgens pedig pár nappal ezelőtt választotta szintén ugyanazt. A két kép között az egyik legnagyobb kontraszt a hírességek bőrszíne: Minogue decens fehérségét ellensúlyozza Hudgens egzotikus megjelenése.

Az énekesnő fekete színű kiegészítőit nem teljesen érezzük a legjobb döntésnek, a pezsgőszínű cipő viszont meglepő választás és telitalálat! Tökéletes példája annak, hogy nem kötelező mindig ugyanolyan színű ruhát, kiegészítőt és lábbelit viselni. A színésznő ezzel szemben sötét nude színű platformos magas sarkút húzott hibátlan lábaira, ékszerek közül inkább gyűrűket választott, haját pedig feltűzte, hogy a ruha jobban érvényesüljön.

Kim Kardashian vs. Kris Jenner

Ki mutat jobban feketében?

Nem ez az első alkalom, hogy anya és lánya összeöltöznek, így biztos, hogy nagyon hasonló az ízlésük. Kim Kardashiant áprilisban kapták lencsevégre abban a ruhában, aminek a mását édesanyja is felvette pár héttel később. Kardashian nagyon szenvedett a terhesség alatt, hogy olyan öltözéket találjon, ami előnyös oldalról mutatja meg a megváltozott testformáját, ez azonban ritkán sikerült neki.

Az MTV Movie Awards-ra egy fekete, denevérujjú, testre feszülős ruhát választott. Hozzá egy drága aranyláncot vett fel, lábaira pedig hegyes orrú, szintén fekete cipőket húzott. Nem a legmerészebb döntés, de néha biztosra is kell menni.

Jenner is a statement nyakláncok híve, ehhez a ruhához egy óriási, tekintélyt parancsolót vett fel. Körmeit feketére festette, ujjaira csillogó köves gyűrűt húzott, lábaira pedig fekete bokacsizmát.

Jennifer Lopez vs. Marisa Miller

Kin állt jobban ugyanaz a ruha?

Jennifer Lopeznek és Marisa Millernek is hasonló ruha tetszett meg, igaz más színben. Jennifer Lopez a fekete mellett döntött, amihez ugyanolyan színű platformos, az elején szegecsekkel kivert magas sarkút vett fel. Metálos karkötőket választott, a ruha pedig láttatni engedte formás idomait, így nem is volt szükége több kiegészítőre.

Marisa Miller ezzel szemben a kék színt preferálta, amihez nude, nyitott orrú cipőt választott. Ő is inkább a testére irányította a figyelmet egyrészt a ruha átlátszó részeivel, másrészt nem vett fel olyan kiegészítőt, ami elterelte volna a kíváncsi tekinteteket a kidolgozott hasáról vagy tökéletes lábairól.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek