Ilyen bakikkal rontunk menő szerelésünkön

A sztárstylistok szerint a tökéletesen szabott designruhákat egy oda nem illő frizurával vagy sminkkel a legkönnyebb elszúrni, de hasonlóan félresiklik a szettünk, ha túlzásba visszük a ruhákra pakolt felesleges díszítéseket vagy kiegészítőket.

Közönséges kinézetet kölcsönöz ruhánknak például a több szezon óta népszerű koponyás táska vagy gyűrű, egy vörösszőnyegre szánt galléros póló apró zsebbel, de nem számítanak nyerőnek a fodrok, a masnik, a szegecsek, de a tollakkal, gombokkal, csillogó kövekkel felturbózott darabokat is nyugodtan otthon hagyhatjuk, ha puccos eseményre indulunk - írja a Huffington Post.

A sztárok pedig futószalagon szállítják a rossz példákat. Ott van például Kelly Osbourne, aki szegecses hajpántjához egy fodros fehér inget vett fel. Ez bizony dupla vétség. Mariah Carey pedig szinte soha nem tudja megállni, hogy ne strasszokkal kirakott csillogó ruhában lépjen színpadra. Nézze meg a galériában, hogy mikor nem túl előnyös a dupla gombolás, a szegecsmánia és a masnis felsőrész!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek