Újra menő hátizsákot hordani!

Bár szerintünk a 90-es éveket (és az akkori borzalmas trendeket) jobb lenne elfelejteni, de úgy tűnik, ezzel egyedül vagyunk: nem csak a holdjárók jöttek újra divatba, a hátizsákok is felküzdötték magukat a boltok polcaira. No nem a szokásos iskolás verziókra kell gondolni, de a kínálat akkor is nagyon 90-es évek... Körbenéztünk a fast fashion üzletekben és a neten, és arra jutottunk, hogy van pár jó zsák is, amit akár hordanánk is, ha most lennénk egyetemisták.

Ha eddig idegenkedett volna a hátizsákoktól, mert félt, hogy nagyra nőtt óvodásnak nézik benne, megnyugtatjuk, idén nincs mitől tartania. Bár 30 fölött inkább röhejes egy divatos hátitáska, a huszas éveikben járók nyugodtan pakoljanak hátizsákba: annál is inkább, mert egészségesebb így cipelni nagy súlyokat, mint mondjuk féloldalas shopperekben.

A divatos zsákokat lezser szereléssel érdemes viselni, mondjuk maxiszoknyával, laza toppal és szandállal. A galériában megnézheti a kínálatot, mely most kivételesen az itthon is jelen lévő Bershkában jobb, mint a neten. Összegyűjtöttük a legjobb és legextrémebb darabokat is, nagy eséllyel ön is talál majd kedvére valót, és még a lábát sem kell lejárnia érte.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek