Kinek áll jobban a combcsizma?

Ez most nem szokásos heti kinek állt jobban rovatunk, de nem tudunk szó nélkül elmenni Miley Cyrus combcsizmája mellett. Igazából amellett még valahogy elmennénk, hogy egy popsztár ilyesmit vesz fel pelenkaszerű forrónadrágja mellé, de a tény, hogy ezt a ribancos, combközépig érő Louboutin magassarkút már Diane Krugeren is láttuk, apropót ad annak, hogy megkérdezzük önöket, kinek áll jobban ez a hangsúlyos lábbeli?

Kin jobb a combcsizma?

Miley Cyrus a Good Morning America felvételére vette fel a hasítottbőr csizmát még június végén – írja a Huffington Post. Igazából a flitteres top és a vérvörös száj nélkül is azt mondtuk volna szettjére: ez már sok. A mindig csinos Diane Kruger egész máshogy hordta a Louboutint, március 27-én, New Yorkban jelent meg benne egy rendezvényen. A fekete ruha hossza épp takarta a csizma tetejét, így olyan volt a lábbeli, mint egy vastagabb harisnya, csak néha villant ki a színésznő combja. Az elegáns, gyöngyös ruhához szerintünk valahogy jobban passzol a csizma, de nézze meg a galériában kicsit jobban a két szettet, aztán döntse el ön, ki viselte jobban a combcsizmát: Cyrus vagy Kruger?

Ciki Adele tetoválása?

És ha már egymás stílusának koppintásánál tartunk, ne feledkezzünk meg a hétvége meglepetéséről sem: Adele pont olyan tetoválást csináltatott kézfejére, mint amilyet Lana Del Rey régóta hord, aztán posztolta a képet Instagramjára.

A Paradise felirat eddig abszolút Del Rey védjegye volt, bár Adele is szereti a szomorkás retro-glamour hangulatot, meg a feltupírozott hajat, de talán ezt a tetoválást nem kellett volna erőltetnie. Vagy ön szerint jó ötlet volt a koppintás? Nézze meg a képeket alábbi galériában és szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek