A nyár ellenére is feketébe bújnak a celebek

Eheti Kinek állt jobban? rovatunkba olyan celebhölgyeket gyűjtöttünk össze, akik a nyár ellenére is úgy döntöttek, hogy fekete ruha mellett döntenek, ha hivatalos eseményre kerül a sor. Heidi Klum már visszatérő vendég a rovatunkban, ő most egy kicsit csalt, ugyanis csak a ruhája felső része fekete, alul pedig színes leopárdmintás szoknyát húzott.

Sandra Bullockban és Diane Krugerben közös, hogy mindegyikőjük ruháján találhatóak csipkebetétek, bár itt Kruger kisasszony nyert, az ő míderszerű felsője merészebb volt. Viszont nem egymással, hanem a ruhájuk kifutós verziójával szállnak most versenybe, a döntés pedig ismét az Ön kezében van, kíváncsiak vagyunk!

Diane Kruger Nina Ricciben

Ez a fekete összeállítás jobban mutat

Diane Kruger Nina Ricci 2013-as tavaszi-nyári kollekciójából választott magának egy szettet és azon nem is sokat változtatott. Az összeállítással kapcsolatban alapból kétségeink vannak, nem vagyunk benne biztosak, hogy ez a két eltérő anyagú és fényességű fekete illik-e egymáshoz.

Kruger a cipő színén sem változtatott: mind a modell, mind ő is vörös mellett döntött. Míg a színésznő egy hasított bőr verziót választott, addig a manökenre metálos hegyes orrú lábbelit adtak.

Sandra Bullock Victoria Beckhamben

Victoria Beckham ruhája jobban mutat

Bullock Victoria Beckham 2013-as tavaszi-nyári kollekciójából választott egy ruhát, amelynek szabása sajnos nem a legelőnyösebb. Az öv kicsit segít rajta, Bullock is ragaszkodott hozzá, igaz, egy másikat választott, mint amit a kifutón láthattunk. A kalapot elhagyta, teljesen felesleges is lenne egy éjszakai eseményre. A színésznő sminkje visszafogott, körmeit azonban narancsos-korall színűre festette. Csak egy gyűrűt és egy karperecet visel, a lapos talpú, zárt bokarésszel rendelkező sarut pedig keresztbe szőtt magas sarkú cipőre cserélte.

Heidi Klum Roland Mouret-ruhában

Ezt a menetet nálam most

Heidi Klum most egy kicsit kakukktojás, ugyanis egy Roland Mouret-kreációban jelent meg a Made in New York elnevezésű eseményen. A ruha felsőrésze nagyon szép dekoltázst varázsolt a modellnek, a kifutón látott táskát elhagyta, a fekete körömlakkot pedig mahagónira cserélte. A manökenen fekete-fenyőzöld magas sarkú cipőt láthattunk, Klum viszont egy klasszikus, piros talpú Louboutint választott.

Decens, fekete fülbevalót viselt, a ruha ujjait pedig feltűrte, így a mellkasa mellett még több bőrfelületet mutatott meg, ami a testi adottságait elnézve, talán nem is baj.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek