Ki a jobb: Rihanna bőrnadrágban, vagy Miranda Kerr úrinőként?

Szokásos hétfői Ki viselte jobban?! posztunkban ismerős arcot is köszönthetünk, hiszen Gwen Stefani egyszer már megmérettette magát, igaz, akkor az általa viselt ruha kifutón látott verziójával. Ezen a héten szintén énekesnő kolléganőjével, Rihannával mérkőzik meg. Rihannáról valaki pár hónapja kitalálta, hogy iszonyat menő, bármit amit tesz és visel, az követendő példa, neki mindent el kell nézni, Ön azonban ne tegyen így, minden esetben mérlegeljen!

Rajtuk kívül ringbe száll a jobban öltözött címért még Miranda Kerr, akit egy sifonból készült felsőrésszel rendelkező ruhában láthatunk és a merész ruhát viselő Rosie Huntington-Whiteley is. A döntés ismét az Ön kezében van, kíváncsiak vagyunk a véleményére, szavazzon!

Gwen Stefani vs. Rihanna

Nálam ezt a menetet most

Az énekesnők fél év különbséggel vették fel ugyanazt a szettet, első pillantásra nem is tűnnek annyira egyformának. Stefani beszűkítette a nadrágot és az alját is, Rihanna viszont úgy hagyta, ahogy van, inkább a bővebb fazont választotta. A barbadoszi énekesnő apró kristályfülbevalókat vett fel, derekára pedig egy láncos öv került. Táskát nem viselt, így is lefoglalta a kezeit az óriás virágcsokor. Stefani apró box clutch-ot cipelt magával, ajkát pedig vörösre festette. A cipőjét már múlt héten is imádtuk, ez a körbefonodó aranykígyó rendkívül ötletes!

Miranda Kerr vs. Piper Perabo

A két hölgy közül jobban tetszik

A mindenhol kivágott ruhák mellett rendkívül népszerűek mostanában a szexisen sejtető, átlátszó részekkel tarkított ruhák is, nem csoda, hogy Miranda Kerr és Piper Perabo is egy ilyet választott két különböző eseményre. Kerr inkább biztosra ment és a ruhához egy sötét magas sarkú cipőt vett fel, apró fülbevalót és pár gyűrűt viselt. A vörös rúzs most is elmaradhatatlan volt az összeállításból.

Piper Perabo inkább a természetes smink mellett döntött, az egyetlen aranygyűrűje mellett pedig egy csillogó kristályokkal kirakott magas sarkút viselt. Kerr a haját felkötötte, Perabo kiengedte, táskát egyikük sem viselt.

Rosie Huntington-Whiteley vs. Tiffany Fallon

A zöld ruha most jobban állt

Whiteley és Fallon is melloldalt akartak mutogatni, amikor ezt a zöld ruhát választották egy-egy hivatalos megjelenésre. Rosie Huntington-Whiteley decens módon kettéválasztotta haját és egy fém clutch-ot vitt magával. A ruhához tökéletesen passzoló törtfehér magas sarkú szandál került a lábakra, a smink pedig abszolút természetes keretek között maradt.

Tiffany Fallon ehhez a ruházoz egy fémesen csillogó szürke hegyes orrú cipőt gondolt, táskára nem volt szüksége. Az ékszerekből keveset, de annál feltűnőbbet választott: a gyűrű mellett találhatunk az ex-Playmate-en egy fejdíszt is. Külföldön amúgy ezek a hajékek rendkívül népszerűek, kíváncsiak vagyunk, hogy hozzánk is betör-e és ha igen, mikor, illetve lesznek-e olyan bevállalósak a lányok, hogy egy ilyet viseljenek az utcára mondjuk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra