10 dolog, amit a pasik szeretnek, de a nők nem értenek

Azt már tudjuk, hogy melyek azok a ruhadarabok és kiegészítők, amiket a pasik kifejezetten utálnak a nőkön. Míg a férfiak fennakadnak a szilikonpántos melltartón vagy a szemöldöktetkón, a nők sokkal inkább a stílust veszik figyelembe a férfiaknál. A complex.com szerkesztői összegyűjtötték azt a tíz dolgot, ami számunkra érthetetlen. A hajtás utáni galériában mindet megtalálja!

1. Trendvadászat

A lányok szemszögéből nézve semmi értelme például annak, ha a fiúk a legutolsó divathóbortnak bedőlve öltözködnek és a legvadabb utcai divatot keverik a kifutón látott darabokkal, mint például a szatén pizsamanadrágot egy lezser pulóverrel és baseball dzsekivel. A legtöbb férfi egyébként azt vallja, egyetlen menő cucc is elég a stílusos megjelenéshez.

146392228 
Nem kell a legutolsó divathóbortnak bedőlve öltözködni!

2. Vásárlás hidegvérrel

Míg a nők hajlamosak megőrülni a leárazások alatt, a pasik azt állítják, ők megfontoltan válogatnak az akciós holmik között, és pénzüket nem költik felesleges dolgokra. Bár ezt női fejjel néha tényleg nehéz megérteni, az is kiábránídtó lehet, amikor a férfiak egy kiárusításon tolonganak egy-egy leárazott designer ingért vagy jól szabott zakóért.

3. A kamaszkorból visszamaradt ereklyék

De nem menő a szekrény alján féltve őrzött nosztalgikus darabok viselése sem. A lányoknak nem jön be a kamaszos, játszótérre felvehető sportmez és elcsépeltnek tartják a könyékig érő, kinőtt ujjú felsőket és az évekig hordott baseball sapkákat is.

158713474 
Nem, ezt sem értjük.

4. Az örökölt tárgyak 

Hasonlóképpen kérdőjel a nőknél, hogy miért szeretik a pasik annyira az apáról-fiúra szálló emlékeket. Az eszmei értéket képviselő órák, jegygyűrűk vagy farmerdzsekik megöröklését több kultikus filmben is felelevenítették már. Christopher Walken például a Ponyvaregényben adja oda Bruce Willisnek dédapja aranyóráját, amelyet a végbelébe rejtett el a vietkongok elől.

5. Az elnyűtt holmik

A nők egyik rémálma, mikor pasijuk több éve elnyűtt lyukas farmerben sétál oldalukon. Ha nadrágja szakadt és foltos, az azt jelenti, hogy tönkrement. Bár minden bizonnyal minden egyes lyuknak meg van a maga története szobafestés vagy otthoni barkácsoláson  kívül ne vesse be máshova kedvenc nadrágját.

6. Az erőfeszítés nélküli stílus

A férfiaknál igazi jokernek számít James Dean stílusa, hiszen nem kell komolyabb erőfeszítés ahhoz, hogy összeválogassák a darabokat. A szűk farmer egyszerű pólóval persze nem feltétlenül dobogtatja meg a nők szívét 2013-ban.

tk3s 20020609 dvc s87 0002025 
James Dean egyszerű stílusa kicsit unalmas.

7. Mackónadrág mindig, minden körülmények között

Nehéz komolyan venni azt is, aki tréningnadrágban jelenik meg valahol az edzőteremben vagy a futópályán kívül. A kezeslábashoz hasonlóan tiltólistás darab elképzelhető, hogy kényelmes, de cseppet sem esztétikus. Különösen hiteltelen és kiábrándító bőrbakanccsal vagy bőrdzsekivel párosítani a játszónadrágot.

8. Öltönyt minden ok nélkül is lehet hordani

Bár Ryan Goslingra vagy George Clooneyra a fenti kijelentés nem érvényes, a legtöbb férfit nem jó egész nap öltönyben és nyakkendőben látni. A hivatalos megjelenést kölcsönző szettől nyugodtan váljon meg, mikor hazatér és viseljen valami kényelmesebbet munka után.

124375727 
Nem, szerintük ez sem igaz.

9. Mi a franc az a Supreme?

A tróger kinézetet kölcsönző, borostás pasikon gyakran látott márka főleg a városi-utcai divatban van jelen. Az egyenpólóktól és sapkáktól leginkább valamiféle szekta vagy sportklub rajongóira emlékeztetnek viselői. Bár állítólag ez a trend nem fog változni a közeljövőben, a lányoknál mégsem számít favoritnak.

10. És a hypebeast mánia?

A Supreme-hez hasonló rettenet az úgynevezett hiperkulturális, hypebeast stílus, akiket könnyen fel lehet ismerni egyforma Nike cipőikről és Bape pólóikról. Követőik azt állítják, hogy nem követik a trendeket, de mégis úgy gondolják, hogy következetesen egyediek és nincs náluk nagyobb király a városban.


Oszd meg másokkal is!
Mustra