Teljes csupaszság kell a pasiknak?

A nők évek óta meg vannak győződve arról, hogy a szexi fehérneműk mellett a pornósztár stílus az egyetlen trükk, amivel lenyűgözhetik partnerüket az ágyban. Azonban úgy tűnik, itt az ideje, hogy búcsút intsünk a fájdalmas gyantázásoknak, mivel a legújabb felmérések szerint a férfiak inkább a természetességre buknak, mint a teljes csupaszságra.

Önnek melyik forma tetszik jobban?

A közvéleménykutatók ezer férfit kérdeztek meg arról, hogy melyik fazont favorizálják partnerüknél. A megkérdezettek 12 százalékának a teljesen csupasz, úgynevezett hollywoodi és brazil stílus a zsánere. A legtöbben, a kutatásban résztvevők 43 százaléka mégsem távolítaná el az összes szőrt, inkább egy csinos, vágott fazont, a „Bermuda-háromszöget” tudja elképzelni párjának.

„Nem szeretem, ha a feleségem teljesen csupasz, jobban tetszik, ha van rajta némi szőr. A csupaszság nevetséges" – mondta a Daily Mailnek kutatásban részt vevő két gyermekes Mark Tailworth.

78955378
Popperfoto / Europress / Getty

Legkevésbé volt kedvelt a férfiak körében az esztétikusnak nem mondható „G Wax”, melynél egy kis négyzet alakú, szigorúan nyírt szőrt hagynak magukon a nők teljes szőrtelenítés helyett. A fanszőrzetről megkérdezett pasik 15 százalékának kifejezetten bejön, ha a nő egy szív formát borotvál magának az erotikus brazil vonal helyett.

„A fanszőrzet stílusa és formája napjainkban éppen olyan fontos, mint a fejünkön lévő haj" – túlozta el a kérdést az otthoni gyantát, a Nadsot 8.99 fontért, 3100 forintért piacra dobó cég vezérigazgatója, Sue Ismiel.

Oszd meg másokkal is!
Mustra