1,3 millió forintos fehérnemű: menő vagy ciki?

3000-6000 dollár, 668 ezer és 1,3 millió forint között mozgó fehérnemű kollekciót tervezett a Victoria's Secret korábbi designere, Breanna Lee a luxusban utazó Rococo Dessousnak. A drága melltartókat, alsóneműket és hálóingeket tartalmazó kollekciót 24 karátos aranycérnával  és egy speciális, svájci szövetből készítették.

A pazar gyűjteményhez elsősorban a királynők életéből merített ihletet a tervező, akit többek között Kleopátra, Marie Antoinette és Alexandra orosz cárnő története inspirált a fehérneműk tervezésénél. A fekete-arany színű, bonyolult virágos részletekkel díszített szettet például Marie Antoinette ihlette.

„A világ első nagy civilizációja Egyiptomban alakult ki, ahol Tutanhamonnak arannyal hímzett ágyneműje volt” – olvasható a márka honlapján. A cég értékesítési igazgatója, Ilknur Salaun a Wall Street Journalnak elmondta, hogy extravagáns kollekciójuk csak egy privát, szűk vásárlóközönség számára érhető el, de termékeikre van érdeklődés a világ minden tájáról, különösen Dél-Franciaországból, Közel-Keletről és Oroszországból. Mit gondol, menő arannyal varrt fehérneműt viselni, vagy ciki ennyit költeni egy ruha alatt viselt falatnyi anyagra? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1800) (1804) Ciki!
Mustra