A Cannes-i Filmfesztivál lenne az új divathét?

A Cannes-i Filmfesztivált lassan tényleg át lehetne keresztelni Cannes-i Divatfesztiválra, a rendezvényen ugyanis a hírességek aktuális ruhaválasztása/divatbakija sokkal nagyobb hírverést keltett, mint az induló filmek akármelyike. Ha ez még nem volna elég, egy brazil bikini-bemutatóval is megfűszerezték az amúgy is látványos programsorozatot.

Május 17-én rendezték meg a 66. Cannes-i Filmfesztivál keretén belül azt a brazil bikini-bemutatót, ahol egy seregnyi modell teljesen középszerű, néha mutatós fürdőruhában szambázott végig Goeland Beach homokos tengerpartján. A fesztivál minden bizonnyal elég nagy hírverést csaphat a kollekciónak - például mi is beszámolunk róla - azt viszont döntse el ön, mennyire érdemlik meg a reflektorfényt az egyáltalán nem túl eredeti darabok.

A böngészés során mi maximum négy vagy öt fürdőruhába szerettünk bele egyértelműen azért, mert azok egyikének sem volt megszokott sem a szín, sem pedig formavilága. Az egyszerű fekete bikininél, akármennyire is örök darab, azért sokkal többet várnánk egy designertől, legalább a bugyi vagy a melltartó szabásán trükközhettek volna.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek