no

W lett a neve a Louis Vuitton új "IT bag"-jének

A táska kampányfotói egy autó hátsó ülésén készültek. A legdrágább verzió közel egymillió forintba kerül majd.
A táska kampányfotói egy autó hátsó ülésén készültek. A legdrágább verzió közel egymillió forintba kerül majd.reklámfotó

Idén júliusban kerülnek a boltokba a luxuscég, a Louis Vuitton legújabb táskája, amely a formája miatt a W nevet kapta. Első pillantásra egy kis Céline-utánérzésünk van, de valljuk be, nagyon nehéz táskák terén vadonatújat alkotni.

Több szín- és anyagkombinációban vásárolhatjuk meg, persze csak ha van rá minimum 3650 dollárunk, azaz kicsivel több mint 800 ezer forintunk. A jó öreg monogrammos verzió mellett találunk bársonnyal borított és hímzett verziót is, a legdrágább darab 4250 dollárba, azaz 950 000 Ft-ba kerül. Persze akadnak olyanok is, akiknek ez aprópénz és a megjelenés napján már legalább egyet be is szereznek.

Mi is az az "IT bag"?

Minden szezonnak megvan a maga IT-bagje, ami a legnépszerűbb és komoly eladási statisztikákat produkál. Minden celeb gardróbjába bekerül, a divatra éhes, de szerényebb költségvetéssel rendelkező emberek pedig biztosan beszereznek egyet az olcsóbb verziójából. Az előző szezonban ilyen volt a Prada Pyramidje és a Givenchy Antigona elnevezésű táskája. Ha velük nem is, de a formájukra kísértetiesen hasonlító táskával biztosan találkozott az elmúlt hónapokban.

A táskákat ötféle változatban és két méretben lehet majd kapni, így akinek sok felesleges költenivaló pénze van és rajong a divatházért, akár tíz különböző táskát is beszerezhet. A kampányfotókat nem gondolták túl, az új jövevény van a középpontban, a fotók pedig egy autó hátsó ülésén készültek. A modellen az egyetlen feltűnő dolog az erős szemöldöke, amúgy egy teljesen basic farmert visel kötött pulóverekkel és garbókkal.

Ön megvenné a Louis Vuitton táskáját egymillió forintért?

A táska maga nagyon merev és – bár a fotókon nem látszik – állítólag nagyon jó a belső elosztása, mindennek jut benne hely. Borsos ára ellenére nem ez a legdrágább táska a luxuscégek kínálatában, kérdés, hogy megér-e valakinek ennyit egy olyan kiegészítő, amire a legtöbb ember kizárólag használati tárgyként és nem remekműként tekint. Egy biztos: presztízs egy ilyen táskát villantani a nyaraláson. Most már csak arra kell várnunk, hogy a hazánkban is megtalálható fast fashion boltok közül melyik üzlet polcain találkozhatunk először műbőr kistestvérével.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek