no

Szado-mazo ruhában és csíkos overálban esnek egymásnak a celebek

Nem telhet el hétfő a Kinek állt jobban?! posztunk nélkül. Ezen a héten a látóterünkbe akadtak igazán merész ruhák is, ezeket természetesen nem hagyhattuk ki a válogatásból. Helyet kaptak azonban olyan ruhák is, amiket mi is nyugodt szívvel felvennénk – akár hétköznap is –, legyen szó akár Alicia Keys ruhájáról, akár az Olivia Palermo által viselt darabról.

Vannak olyan ruhák, amelyeket nagyon nehéz különböző módon viselni (válogatásunkban például a Kate Moss-on látott hálós kreáció), azonban sokszor egy klasszikus fekete bőrdzseki is fel tudja tenni az i-re a pontot (Ashanti esetében például).

Alicia Keys és Ashanti

A zöld ruha jobban állt

Mikor kicsiben láttuk a képet, először azt hittük, hogy Alicia Keys a nyár horrorkiegészítőjét, szilikonpántot villantott, de szerencsére nem. Az átlátszó rész a ruha része, a kivágása rendkívül sejtelmessé teszi. Keys metálos nyaklánccal, hozzá passzoló magas sarkú cipővel és szolid gyűrű-fülbevaló párossal viselte. A zöld ruhával remek kontrasztot képez a narancs és vörös között félúton található árnyalat.

Ashanti kicsit rockosra vette a figurát: a ruha komolyságát egy bőrdzsekivel, illetve hangsúlyos fülbevalóval és gyűrűvel oldotta fel. Körmeit kékre festette, szájára egy nude-barack szín került. Fekete cipő mellett döntött.

Kate Moss és Miley Cyrus

A hálós ruhát jobban viselte

Nem mai fotó ez Kate Moss-ról, egészen pontosan két éve, 2011-ben viselte ezt a ruhát. Nem egy szerény darab, de Moss-t sem ilyen jelzőkkel szokták illetni. A vörös rúzs szinte könyörgött a ruha mellé, ékszerek terén a topmodell visszafogott maradt és a lábaira is egy púder színű cipő került.

Emlékszik még a bájos és vadóc Miley Cyrus-ra a karrierje elejéről? Mi sem! Az énekesnő egyre többször lepi meg a vörös szőnyeges események nézőit, olyan kreációkban jelenik meg, amelyekről évekkel ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy rajta láthatjuk viszont. A vörös rúzs itt is kötelező volt, de gyűrűk terén is elég bátor a választás: Cyrus több hangsúlyos darabot is az ujjaira húzott. Bár nem teljesen kivehető, a nagyítás után úgy tűnik, piros bársonycipellő került a lábakra.

Lea Seydoux és Olivia Pelarmo

Önnek ki tetszik jobban?

Lea Seydoux pink hangulatban volt, amikor megára öltötte ezt a ruhát, hiszen a körmei, a cipői és az ajkai is ilyen színben pompáztak. A gyűrű és a fülbevaló a mintája és anyaga alapján egymáshoz tartozik alapból is, nem csak a francia színésznő viseli őket együtt. A „You are younger than you think” („Fiatalabb vagy, mint gondolnád”) feliratú clutch a ruhával és a már említett nőies színekkel is tökéletesen harmonizál.

Olivia Palermo ezzel szemben vörös kéz- és lábujjkörmökkel, barna hasított bőr cipővel és óriás aranykarpereccel viselte ugyanezt a ruhát. A táska csak kissé látszik, de rojtos és abszolút passzol hozzá. Palermo haját feltűzte, az eredeti szájszínét kiemelő szájfényt és hangsúlyos szemöldököt visel.

Rosie-Huntington Whiteley és Willow Smith

A csíkos overál jobban tetszik

Abszolút „húha” érzésünk volt mindkét összeállítás láttán és nem biztos, hogy pozitív. Ez az a ruha, amit csak tökéletes alakra szabad felhúzni és azon sem biztos, hogy úgy fog mutatni, ahogy előtte elképzeltük.

Rosie-Huntington Whiteley egy fekete kézitáskával vette fel ezt az overált, Willow Smith ennél vadabb volt. Ő szegecses magas sarkú cipőt, bőr bolerót, kalapot és a 2000-es évek elején a Bravo magazinhoz ajándékként csomagolt plasztiknyakörvet vett fel hozzá. Elnézést mindenkitől, aki kedveli őt, de mi nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy Will Smith az hosszú, ősz parókában.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek