Öltözzön nőiesen a napos időben, mint Orosz Barbara!

Divat- és időjárásügyi sorozatunk folytatódik. Ez alkalommal a Premier Outlet Centerben kerestünk jól öltözött embereket, de szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc tavaszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Orosz Barbara

Csütörtökön marad a nyáriasan meleg, jobbára napos idő, de eleinte többfelé fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, azonban csapadék nem várható – írja az Időkép. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható. Éjszaka minimum 10-15 fok várható.

Az ismert műsorvezető, Orosz Barbara a Premier Outlet Adok-Kapok Napok nyitóeseményének háziasszonyaként jelent meg a biatorbágyi üzletközpontban. Az eseményre élénk színű mintákkal díszített, derékban szűkített, nőies ruhát és extramagas sarkú, fekete cipőt vett fel. Egy hasonló ruha nagyon jó beszerzés, elég csak felkapni, máris elegánsak leszünk benne és indulhatunk egy nyári esküvőre, vacsorára, randira.

Ruha: Chantall

Cipő: Guess

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek