Piros csipkében csapnak össze Kardashianék az eheti jobban öltözött címért

Ez a hét sem indulhat celebek összecsapása nélkül – természetesen nem véres harcokra kell gondolni most sem, csupán arra keressük a választ, hogy ki viselte ugyanazt a ruhát jobban. Nagyon sok múlik a kiegészítőkön, de az adott személy kisugárzása is befolyásolhatja pozitívan vagy negatívan a végeredményt.

Eheti válogatásunkba egy anya-lánya páros is bekerült, Kris Jenner szintén ingyenélő lányával, Kim Kardashiannal csap össze ugyanabban a csipkecsodában, mellettük Jessica Alba a szezon "must have" Louis Vuittonjában mérkőzik meg, míg Alicia Keys egy szintén divatos össze-vissza vágott feketében méri össze erejét kolléganőjével.

Négyzetrácsok viadala

Általános iskolás berögződés, amikor a négyzetrácsos füzetet kockásnak hívtuk és a tanítónők rendre kijavítottak minket, így most sem követjük el ezt a hibát. A Louis Vuittonnak hála idén újra divatosnak számítunk, ha sakktáblának öltözve lépünk az utcára, csak az nem mindegy, hogy hogyan.

A fekete-fehér ruhát jobban viselte

Jessica Alba egyszer már összemérte kockás ruháját a Louis Vuitton modelljével, akkor ő nyert. Most a színésznő egy ismertebb modellel, Erin O'Connorral verseng: Alba (stylistja) egy borítéktáska mellett döntött és ékszert nem társított a szetthez, Erin O’ Connor pedig pont fordítva gondolkodott: egy csodás gyűrű került a modellre és táskát nem kapott. Mindketten fekete cipőt húztak a lábukra, O’ Connor egy törpesarkú mellett döntött, és bár Jessica Alba cipősarkai nem teljesen látszanak, valószínűsíthető, hogy ő egy magasabbat választott az eseményre.

A kivágott nagy fekete ruha

2013-ban az is divatos, ha a ruháinkból hiányoznak bizonyos helyen darabok – persze csak akkor, ha mindez tudatos és ízléses. Villantani még mindig nem illik, de egy kis szabad bőrfelület itt-ott utat enged a fantáziának.

Kinek állt jobban a kivágott ruha?

Alicia Keys és Myleene Klass ugyanazt a ruhát vette fel a vörös szőnyegre, és mivel kiegészítőt csak Keys viselt, így nagyon könnyű az összehasonlítás. Mindketten feltűzték a hajukat és mosolyt villantottak, innentől kezdve tényleg csak a kisugárzás az, ami segíthet Önnek a döntésben! Ki a kedvenc?

Anya-lánya piros csipkében

Kris Jenner és celeb lánya, Kim Kardashian közel egy év eltéréssel ugyanazt a piros csipkeruhát vette fel egy eseményre. A piros színnel az a baj, hogy az emberek hajlamosak leragadni a piros-fekete kiegészítőknél, nem is gondolnak például a fehérre, a nude-ra vagy egyéb semleges színekre.

A piros csipkeruhát most jobban viselte

Ugyanez történt az egymás hírnevéből élő Jenner és Kardashian esetében is, míg az anyuka hegyes orrú piros cipőt vett fel, addig a saját parfümjét népszerűsítő lánya megmaradt a mindenkinek előnytelenül álló gladiátorszandál kistestvérénél. Mindketten apró fülbevalóval egészítették ki a szettet, Jenner még egy clutch-ot is magával vitt, hogy beletegye a legfontosabb dolgait és a biztonság kedvéért pár gyűrűt is felhúzott ujjaira.

Eltérő karakterek, eltérő színek

Előző heti posztunkban is volt egy olyan páros, ahol a ruha ugyanaz volt, csak színben választottak mást a hölgyek, most is válogattunk egy ilyet. Lucy Liu egy ombre hatású sötétkék árnyalatot választott ugyanabból a ruhából, amiből Olga Kurylenko a szezon kedvencét, smaragdzöldet.

Ez a ruha nekem jobban tetszik

A 44 éves Liu nem aprózta el a csillogást, ékes fülbevalót, karkötő és borítéktáskát vett fel ruhájához. Kár, hogy a cipő nem látszik, kíváncsiak lettünk volna rá. A feledés sztárja, Kurylenko merész volt és egy narancs rúzst viselt zöld ruhájához, ami abszolút nem áll neki rosszul. Ő egy steppelt és strasszokkal ellátott clutch-ot viselt gyűrűvel és apró fülbevalóval tette fel az i-re a pontot. A cipő itt és érdekelt volna minket. Önnek melyik összeállítás jön be jobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek