Kedden öltözzön bézsbe, mint Sütő Enikő!

Divat- és időjárásügyi sorozatunk újraindul, ismét adunk tippeket, mit vegyen fel, hogy ne fázzon és ne is süljön meg a változékony tavaszi időben. Ez alkalommal a Premier Outlet Centerben kerestünk jól öltözött embereket, de szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc tavaszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Sütő Enikő

Kedden is többfelé várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső sem kizárt – írja az Időkép. A szél is megélénkülhet az esős tájakon, a zivatarok idején viharossá is fokozódhat. A hajnali 12-17 fok után keleten 25 fok fölött, máshol 20-26 fok között alakul a hőmérséklet.

Sütő Enikő gyakran vásárol külföldön, de a fast fashion márkák ruháit is kedveli, csak az a fontos számára, hogy a cipője szép legyen és a táskája márkás. "Nagyon szeretek egyszínűben járni, szeretem a mintákat is, de magamon valahogy nagyon zajosnak érzem őket. A színeket is szeretem, most a neon divat a kedvencem" – mondta a Díványnak a modell.

Napszemüveg: Ray Ban

Cipő: H&M

Kardigán: Bécsben vette

Póló: Párizsban vette

Nadrág: Zara

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek