Hódítson idén tavasszal sejtelmesen sliccelt ruhákban!

Izgalmas kiegészítéssel dobják fel az egyébként egyszerű ruhákat a 2013-as tavaszi/nyári szezonra: a Buffalóhoz hasonló cipőben jár ugyanis a 'keyhole cut', ami szintén a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején élte reneszánszát, mostanra viszont újra rivaldafénybe került, köszönhetően az olyan sztároknak, mint Katy Perry és Mila Kunis. Összegyűjtöttük önnek a legjobb darabokat, nézelődjön kedvére és döntse el, befektet-e egyre az idei szezonra.

Ha a direkt felsliccelt, kulcslyukot idéző vágásokkal szabdalt ruhákra gondolunk, először nem feltétlen fog túl sok jó az eszünkbe jutni: rögtön a gagyi anyagú, olcsó és közönséges göncök ugranak be, idén viszont más szelek fújnak. Mióta Katy Perry almazöld és elég erősen kivágott Gucciban villantott dekoltázst a Grammyn, a trend újra felkapott lett, viszont teljesen más köntösben.

A luxusárakban mozgó kreációkat rögtön elkezdték másolni az olyan fast fashion üzletek, mint a Bershka, a Zara és a legnépszerűbb internetes webáruház, az asos.com is, így összegyűjtöttünk önnek pár darabot, hogy kedvére nézelődhessen. (tipp: a Mangónál találtuk a legszebb és egyben legjobb árú darabot is, de a Bershka is pozitív meglepetéseket tartogat!). A ruháknál nem feltétlen a tényleges "kulcslyuk" formát figyeltük, így akár több variácó közül is válogathat!

A trend egyébként nem csak a ruháknál, hanem a bikiniknél és az egyrészes fürdőruháknál is hódít, azt viszont mindenképpen ajánljuk, hogy legyen egy biztos alapszíne, mielőtt ebben megy parádézni a strandra, hiszen elég viccesen lehet lebarnulni bennük. A ruhákra ugyanez érvényes: egy réteg naptej, vagy az esti viselet során biztosra mehetünk, arról nem is beszélve, mennyire jól mutatnak ezek a darabok mondjuk élénk neonszínben a szép, természetesen barna bőrön.

A másik ok, amiért a szívünkbe lopta magát a legújabb őrületet az, hogy az első benyomás ellenére egyáltalán nem kihívó szinte egyik fazon sem: egyszerű, mégis nagyon szexi és sejtelmesek tudnak lenni ezek a ruhák, sőt,  egyes típusoknál csak a ruhák hátulja van kivágva, de a biztos villantásveszély elkerülése végett az is előfordul, hogy átlátszó fekete anyaggal is megtoldják a ruhát. Ha kedvet kapott kezdjen el nézelődni és döntse el, önnek melyik típus áll a legelőnyösebben. Ruházzon be egy darabra, nem fogja megbánni!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek