A pasik már 40 éve is overálban divatoztak

Már a karácsonyi szezonban ledöbbentünk az állatmintás overálok népszerűségén, de úgy tűnik, a melegebb időjárás ellenére egyelőre divatban maradnak a hülye egyberuhák. Az ízléstelen trend nem modern hóbort, már az 1970-es évek divatkatalógusaiban is pózoltak inges és garbós változatában a kor sűrű hajú férfi-ideáljai.

A tervezők fejében évtizedek óta lappangó old school divathullám tehát nem a kortárs tervezőpáros, Henrik Norstrud és Knut Gresvig 2007-es agyszüleménye. A bizarr egyrészes eredetije valamivel szűkebb és csicsásabb fazonban, Alhambra, Soho és Turtlesuit fantázianeveken volt kapható 18-25 dollár közötti áron még a 70-es években – írja a dailymail.co.uk. Mai árfolyamon ez  körülbelül 100-150 dollárt jelent, tehát megkérték a cuccok árát.

A napjainkban körülbelül 5500 és 50000 forint között mozgó játszósruhában a hírességek is előszeretettel lépnek utcára, a közelmúltban például Brad Pittet, Rihannát, Cheryl Cole-t és az egyre népszerűbb One Direction tagjait is ilyen szettben kapták lencsevégre. Mit gondol, divatba jönnek még az ilyen típusú, szűk overálok, vagy azt már a celebek is túlzásnak tartanák?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek