no

Menő vagy ciki, ha nem látszik a nadrág?

Amikor egyik posztunkban arról értekeztünk, hogy a leggings nadrágnak számít-e, mellékeltünk egy árbát, ami alapján mindenki eldöntheti, hogy éppen visel-e nadrágot vagy kicsit át kell gondolnia a szettjét. Úgy tűnik, a hírességek nem ismerik Amy Sly infografikáját, ugyanis rendszeresen olyan összeállításokban lépnek utcára, amiről csak pár perc vagy egy egész fotósorozat alapján lehet eldönteni, hogy legalább nyomokban tartalmaz-e nadrágot.

A Huffington Post egyik szerzője legutóbb Miranda Kerr alább látható öltözéke miatt merengett el az átverős divatról. A fotók szerint a modell ugyan visel nadrágot, de az annyira rövid, hogy nem minden szögből látszik. De ez még így viszonylag egyértelmű helyzetnek tűnik, nem úgy, mint a mellékelt galéria szereplőinek többségénél.

Bizony, ha egy túl hosszú pólót kombinálunk egy túl rövid shorttal, vagy egy blúz hosszúságú ruhácskában lépünk utcára, akkor ne csodálkozzunk, ha egyesek értetlenkedve mérnek végig. Persze ha az embert éppen Jessica Simpsonnak, Rihannának vagy Lindsay Lohannek hívják, akkor ez még több szalagcímet jelent.

A rövidnadrágnál és a miniruhánál nagyobb csalás a dressz vagy a nagyibugyi, mert ez több mint egy fehérnemű, de mégis képtelenség észrevenni, kivéve persze ha valaki olyan bevállalós, mint például Lady Gaga vagy Christina Aguilera.

A minishort a pasik szerint biztos menő, hisz jól látszik viselője lába, de legyünk őszinték: nem borzasztó közönséges Jessica Simpson a kinyúlt pulóver alatt semmiben? És Christina Aguilera nem nézne ki jobban, ha farmert vett volna reggel, nem harisnyát? Ha ön szerint is ciki a nadrág nélküli trend, nyomjon a cikire, ha azonban kifejezetten szexinek látja a bugyis celebnőket, nyomjon egy menőt!

Oszd meg másokkal is!
no
Menő! (3266) (2849) Ciki!
Mustra