Keressen kendőt tavaszi kabátjához!

Idén nem lesz nehéz szép sálakat, kendőket találni, ráadásul általában a legjobb darabok sem kerülnek többe 3500 forintnál. Már 1000 forint alatt vehetünk szép kendőket, amikkel feldobhatjuk tavaszi ruhatárunk, ha pedig új kiskabátra vadászunk, válasszunk mellé sálat is, hogy tökéletes legyen a szettünk! Megmutatjuk, miből válogathat.

Asia Center

A legolcsóbb darabokat az Asia Centerben találjuk, ahol már 600 forintért is vásárolhatunk kendőt. A jobb darabok 900 forint körül kaphatók, minden színben, 1200 forintért pedig gyakorlatilag bármilyen színt, vagy mintát választhatunk. A fiatalabbak sárga koponyás, vagy kék lepkés kendőket vehetnek, a 30-asoknak állatmintás, neonszínű darabokat ajánlunk, melyek remekül mutatnak egy bézs ballonnal, vagy egy sötétkék vászon dzsekivel. A 4500 forintos, tengerészcsíkos blézerhez sötétkék vagy fehér sálat vegyünk 1200 forintért, így kijön egy jó kis tavaszi szett akár 5700 forintból!

H&M

A svéd cégnél a legolcsóbb sálak 1490 forintba kerülnek, az igazán szépekért azonban minimum 2990 forintot kell fizetnünk. Kedvencünk a 3490 forintos trópusi mintás kendő, mely szinte mindenhez megy: illik a sárga, a mályva, vagy a fekete blézerhez, ballonhoz, és még a csíkos felsőkhöz is. A H&M-ben a leárazott blézerek, ballonok 5 ezer forintba kerülnek és még méretválaszték is van, egy teljes árú, jól szabott zakóért viszont elkérnek 10 ezer forintot. Itt egy jó kabát-sál kombót körülbelül 8000 forintból hozhatunk ki.

Takko

A Takko áraiban megint csalódtunk, a minőséggel viszont meg voltunk elégedve. a nagyméretű, vékony anyagú sálak – melyek akár strandkendőként is bevethetők – 2990 forintba kerülnek, narancsos, kékes színekben kaphatók. A mintás kendők leginkább egyszínű kabátokkal mutatnak jól: itt egy pink ballonért 12990 forintot kell fizetni, de blézerek már 8 ezer forint alatt kaphatók. Ha itt szeretnék blézer-kendő párost vásárolni, 11 ezer forintból jövünk ki.

C&A

A C&A roskadozik a kendőktől, sálaktól, és tavaszi kabátokból is elég nagy a felhozatal, de főleg nagy méretben, ami jó hír azoknak, akik máshol nem találnak 42-46-os méretben vidám, jól szabott darabokat. A molett hölgyeknek itt érdemes színes blézert keresniük, igaz, 11990 forintból jönnek majd ki. vannak military parkák is tavaszra, a vagányabbaknak és mindenhez van színben, mintában passzoló sál, nézze meg a galériában!

New Yorker

Nagy meglepetésünkre, a New Yorkerben nem csak a tinikre gondoltak, nekünk például nagyon tetszett a khaki átmeneti dzseki, amihez remekül passzolt a cég pálmafás kendője. Az elmaradhatatlan narancsos-lazacszínű blézert itt is meg tudjuk venni 9990 forintért, van színben passzoló koponyás kendő is 990 forintért, úgyhogy 11 ezer forint alatt itt is remek tavaszi szettet szedhetünk össze. Hogy a tinik is vehessenek valami jót, vagy galaxismintás (sajnos nagyon műszálas) bomber és hozzá illő pamutsál: a kettő együtt kicsit sok, de a 2390 forintos sálat elfogadnánk. Nézze meg a galériában a láncos farmerdzsekit is!

Inditex boltok

Az Inditex boltokban (Zara, Bershka, Stradivarius) is nagyon jókat találhatunk, de ott a legolcsóbb darabok kerülnek annyiba, mint előbbi üzletekben a legdrágábbak. A Zara például szuper, elegáns, jó anyagú, szép mintájú, nagy kendőket árul, 6-7 ezer forint körüli áron (ha még veszünk egy 25 ezres blézert is a sál mellé, már 32 ezret otthagytunk, igaz, kifogástalan lesz a megjelenésünk). A Bershka és a Stradivarius szép sálakat kínál 3500 forint körüli áron, aki szereti a különleges, vicces mintákat, a Bershkában válogathat flamingós, lovas és szívecskés kendők között.

Oszd meg másokkal is!
Mustra