no

Az igazán olcsó ruhákért várja meg a leárazásokat

Az olcsó cipők után jó árú ruhákat indultunk keresni, hogy valami alternatívát kínáljunk azoknak, akik a Zara árainál olcsóbban szeretnék követni a trendeket. Nem lesz könnyű dolguk, mert az olcsónak gondolt – és pozícionált – üzletekben sem volt minden jó áron, viszont sok furcsa anyagú, fazonú és stílusú ruhát láthattunk. Arra jutottunk, hogy olcsó divatos cipőt venni könnyebb, mint ruhát.

Asia Center

Az Asia Center összes ruhaboltjában hasonló a kínálat, koptatott farmerek strasszokkal, mélyen dekoltált pólók harsány nyomatokkal, gyűrt anyagú ingek. Ki lehet fogni jó dolgokat, például vannak színes nadrágok 6 ezer forintért, és hosszú ujjú felsők 2 ezerért. Menő kockás ingeket is találtunk 4500 forintért, plusz a fekete-fehér trendeknek megfelelő fehér szegélyes inget és csíkos leggingst 4 ezer forintért vehetjük meg, a csíkos farmer 6 ezer forintba kerül és tök jól néz ki.

H&M

A H&M-et is bevettük az olcsó boltok közé, ugyanis ha nem 10 ezres farmerre és zakóra vágyunk, akkor tudunk 4 ezer forint alatt bőven válogatni. A trópusi mintás ing 4 ezer forintért főnyeremény, a neonszínű ruhácska 3 ezer forintért kötelező kellék a strandon, és a csíkos, 3 ezer forintos pamutruha is megéri az árát. A leárazott kiegészítők közt 700 forintért elegáns sálat, 250-ért extrém nyakláncokat foghatunk ki, ennél olcsóbban pedig nem találtunk sehol szép dolgokat.

Takko

A Takkót a hiperek előterében érdemes keresni, de a Pólus Centerben is van üzletük. Úgy emlékeztünk, a cégnél olcsón lehet jó dolgokat kifogni, de valószínűleg csak a leárazás alatt, mert teljes áron nem olyan olcsó az ocelotos farmer 5990 forintért és a műszálas szoknya 4790-ért. A barack színű pulcsi viszont 4500-ért nem rossz vásár és vannak fiatalos, színes felsők is 3500 forint alatt. A legolcsóbb hosszúujjú felsőre külön ki is írták, hogy best price, 1790 forintért, de sajnos csak xl-es méretű volt belőle.

F&F

A Tesco F&F tavaszi kollekciója az olcsóság helyett inkább a trendiségre koncentrál, de még így is fele annyiba kerül egy csíkos ing, mint a Zarában. 4500 forintért szép blúzok kaphatók, van törökmintás is, viszont a szezon slágere, a bézs színű, díszített galléros ing nagy csalódás. Míg a honlapon az áll, hogy 100% pamut, és abból jó is lenne, a valóságban 100% poliészter és a 36-os méret is akkora, mint egy sátor. Van viszont fehér farmer 2900 forintért, és kutyás pulcsi 3290-ért, és végre a jeggingsnek is jó a fazonja, ráadásul csak 2590 forintba kerül.

Auchan

Az Auchan ruharészlege még mindig tragikus, főleg otthoni ruhákat tudunk venni. A színes pamutleggingsnek egy előnye van, hogy 1490 forintért olcsó, 999 forintért pedig nagyon viccesen elcseszett nyomatú pólót vehetünk I love Capri felirattal és strasszokkal. Háromnegyedes tréningeket is 999 forintért vihetünk haza és van matyósan hímzett fehér pulcsi is 3590 forintért. Bajban lennénk, ha innen kéne felöltöznünk.

Összegzés

Az Asia Centerben tetőtől-talpig fel tudunk öltözni 10 ezer forint alatt, bár a nadrágokért kicsit sok a 6 ezer forint, ennyiért a fast fashion boltokban is tudunk vásárolni. A H&M-ben csak egyes darabok számítanak olcsónak, de simán felöltözhetünk 10 ezer forint alatt, akárcsak a Tescóban. Összességében mindenhol találni egy-egy jó darabot nevetséges áron, bajunk a nadrágvásárlással lehet, mert ott a legnehezebb megfelelő fazont kifogni az olcsó változatok közül. Poliészter ingeket pedig inkább ne vegyünk akkor se, ha nagyon olcsók, mert nyáron borzalmasan lehet bennük izzadni. Ugyanez igaz a műszálas szoknyákra is, szóval jól körül kell nézni, ha kevés pénzből akarunk trendivé válni és egész napos viselésre vásároljuk a ruhákat.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra